Up online
Image default
Aanbiedingen

Dit kan een van de redenen zijn waarom jouw salaris nog niet is uitbetaald

Dit kan een van de redenen zijn waarom jouw salaris nog niet is uitbetaald 

Er kunnen zijn verschillende redenen zijn waarom je jouw salaris nog niet hebt ontvangen. Het kan zijn dat er een fout is gemaakt, maar er kan ook meer aan de hand zijn. Vraag je jezelf af wanneer je actie moet ondernemen? Lees verder en kom erachter welke stappen jij moet zetten. 

Wat zijn de redenen?

Het is vervelend als je niet op tijd jouw salaris hebt ontvangen. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom jouw salaris nog niet is uitbetaald. Het kan zijn dat je werkgever een einde aan jouw dienstverband wil en het salaris stopzetten gebruikt als pressiemiddel. Ook kan het zijn dat je werkgever vindt dat je het werk niet goed uitvoert. Heb je het gevoel dat het niet aan jou ligt? Dan kan het zijn dat het bedrijf in financiële problemen verkeert. 

Wanneer actie ondernemen?

Als het salaris een of twee dagen te laat is, kan het zijn dat er een fout is gemaakt in de salarisuitkering. Maar als het langer duurt is het belangrijk dat je zo snel mogelijk actie onderneemt. Je hebt immers recht op het salaris waar je voor gewerkt hebt. Als je hier te lang mee wacht kan het zo zijn dat je jouw rechten verspeelt en dit salaris niet meer ontvangt. 

Wat zijn de vervolgstappen?

Als je actie wil ondernemen is het verstandig om dit over te laten aan een advocaat die hier verstand van heeft. Zij weten precies wat jouw rechten zijn en kunnen jou in deze situatie het beste helpen. 

Wie kan jou helpen?

Heb je besloten om actie te ondernemen en zoek je een advocaat die gespecialiseerd is in loonvordering? Neem dan contact op met Hanze Advocaat en laat je adviseren, zodat jij krijgt waar je recht op hebt.

https://hanzeadvocaat.nl/