Up online
Image default
Aanbiedingen

Vliegenvangers in stallen en veehouderijen

Vliegenvangers in stallen en veehouderijen

Wanneer je een agrarisch bedrijf heeft, of veel dieren heeft in een stal dan kan het echt heel ongemakkelijk worden als er wederom een massa aan insecten in je dierenverblijven aanwezig zijn. Tientallen jaren werd dit gewoon als normaal gezien, het hoorde er nou eenmaal bij. Echter is het in de laatste jaren toch verandert. Eindelijk is het mogelijk om met een geringe investering het aantal kruipende en vliegende insecten in de stallen aanzienlijk blijven te verminderen. Onderstaand laten wij u zien hoe uw Stal een stuk minder insecten overlast aan u, uw medewerkers en uw dieren kunnen zorgen.

De uitkomst is een professionele vliegenvanger met spanningsboog. Deze vliegenvangers zijn op bijna elk budget te kopen. Heel cru gezegd zijn praktisch alle elektrische vliegenvangers eigenlijk absurt goedkoop. Je kunt deze apparaten in je stallen ophangen, indien je een erg grote ruimte hebt eventueel meer vliegenvangers.

Wat gebeurd er nu in feite?

Het als nu als ware of uw vrouw 24 uur per dag met 100 vliegenmeppers te gelijk rond loopt maar dan zonder alle insecten resten verspreid rond uw stal. Alle insecten denk aan hooiwagens, muggen, motten en ga zo maar door worden aangetrokken door het UV licht en mogelijk lok vloeistof, die zelfs ondanks de mest van uw vee voor de insecten als onweerstaanbaar wordt beschouwd. Er vliegen dus de hele dag door insecten op de vliegenvanger af, ze gaan naar binnen en komen geheel verrast aan hun einde op de spanningsroosters. U zult binnen enkele dagen en daarna permanent merken dat het aantal insecten binnen uw stal een stuk afneemt. Dit is goed voor u, uw medewerkers en natuurlijk voor de rust en wel gesteldheid van uw koeien, kalveren, varkens, kippen en of andere dieren die u in uw stal hebt staan. Vergeet natuurlijk ook niet paarden en pony’s.

Waar kan ik professionele vliegenvangers voor in mijn stal kopen?

Je kunt via www.antivliegenshop.nl kiezen uit een breed scala vliegenvangers met kleefplaten en spanningsroosters. Maak vandaag de keuze en ontvang uw vliegenvanger meestal al binnen 48 uur bij uw vestiging.

http://antivliegenshop.nl