Up online
Image default
Adverteren

Whiskey glazen voor de echte man.

Ben je op zoek naar een stoer cadeau voor een echte man? Whiskey glazen zijn natuurlijk super stoer om te geven aan een echte man. Echte mannen zijn dol op de rokerige smaak van whiskey en genieten met mate van een lekkere fles. Natuurlijk is het leuk om een fles whiskey cadeau te geven, maar na een lang weekend is deze alweer op. Het is geen blijvend cadeau zoals stoere whiskey glazen. Als je echt iets leuks zoekt voor een echte man, dan geef je natuurlijk whiskey glazen. Dit is ook een prima cadeau om als mannen onder elkaar te geven. Voor een verjaardag of voor de feestdagen is dit een prima cadeau.

Whiskey glazen zorgen voor een betere smaakbeleving.

Eén van de pluspunten aan whiskey glazen is dat je kan genieten van een betere smaakbeleving. De aroma’s komen veel beter tot zijn recht en je kan de verschillende smaken nu echt onderscheiden. Proefnotities kan je veel beter maken met deze echte whiskey glazen. Vooral omdat de glazen gemaakt zijn van puur kristalglas. Kristalglas zorgt voor een helder glas, maar ook voor een beter temperatuurbehoud. De temperatuur wordt beter vastgehouden in zowel kou als warmte. Met whisky stenen kan je eventueel jouw whiskey op temperatuur brengen. Het kristalglas zorgt ervoor dat de whisky ook echt op temperatuur blijft.

Whiskey glazen combineren met een whiskey karaf!

Whiskey glazen voor de echte man kan je eventueel ook combineren met een whiskey karaf. Een karaf is prachtig om neer te zetten in de woonkamer en geeft een extra sfeerbeleving. Zet bijvoorbeeld een prachtige karaf neer op het kantoor en schenk samen met wat collega’s een glaasje whisky in. Het is zo echt genieten geblazen voor echte mannen!

Voor meer info : http://www.whiskeyglazenshop.nl