Up online
Image default
Alarmsysteem

Wat je moet weten bij lockpicking

Wat erg belangrijk is bij lockpicken is om bij ieder slot goed te onthouden welke lockpick tools je hebt gebruikt en hoeveel pinnen in het slot zitten. Schrijf desnoods voor ieder slot op hoe het in elkaar zit nadat je hem succesvol hebt geopend. Nadat je dat een paar keer hebt gedaan zullen je vaardigheden erg goed ontwikkeld zijn.

Misschien bevind jij je wel in een situatie waarin je geen sloten meer hebt. Ga voor de verandering eens naar je lokale slotenmaker en leg daar uit wat je bezig houdt. Ik ga ééns per maand naar mijn slotenmaker en geef ze daar een kratje pils als dank voor alle sloten die ze aan mij geven.  Ze hebben geleerd om hun sloten te bewaren en geven ze nu elke keer aan mij. Wat ook een goede aanrader is zijn oefensloten. Thuis heb ik oefensloten waarmee ik precies kan zien wat ik kan doen met het slot en welke tools daarvoor het beste zijn. Dit is een fantastische manier voor ervaren, maar natuurlijk ook beginnende lockpickers om je vaardigheden te bevorderen.

“Er is maar één lockpick geheim en die wil ik nu met jullie delen”

Ik hoop dat ik hiermee goed heb kunnen informeren over lockpicken en dat jullie nu verder kunnen met je hobby. Jullie weten nu waar je veel over je lockpick techniek kan vinden en hoe je bepaalde sloten het beste kan behandelen. Ik heb je zelfs een tip verteld over waar je gratis sloten kan krijgen en welke sloten je verder goed kan kopen. Er is maar één lockpick geheim en die wil ik met jullie delen. Ik denk zelfs dat ik het voor vele van jullie niet eens meer duidelijk hoef te maken. Het geheim om goed te worden in lockpicken is: oefenen. Ik kan niet alles over lockpicking aan jullie uitleggen in een simpel artikel. Het beste is gewoon om het slot in je handen te hebben en om de ervaring op te doen hoe het voelt. Koop voor jezelf een lockpickset en ontwikkel de techniek en het gevoel wat nodig is om ieder slot te kunnen openen.

http://www.youtube.com/watch?v=H8UF6lY-jo4

Voor meer info : http://www.lockpickwebwinkel.nl

Gerelateerde artikelen

Hangslot gebruiken voor beveiliging van uw objecten? Lees eerst dit!

Het openen van sloten zonder sleutel – Lockpicking

Hoe u uw bezittingen veilig kunt houden tijdens een verhuizing