Up online
Image default
Auto

Kies de beste autorijschool in Tilburg

De keuze voor een autorijschool in Tilburg dient meer te zijn dan een gemakskeuze. Met de huidige concurrentie is de prijs per les niet meer doorslaggevend, maar gaat het eerder om het serviceniveau van de rijschool waar je uiteindelijk voor kiest.

 

Begeleid rijden

Ben je net 16.5 jaar of is je zoon of dochter dat net geworden, dan kan er al met rijlessen worden begonnen. Met een beetje geluk kan er dan examen worden afgelegd vanaf het moment dat de leeftijd van 17 jaar is bereikt. Juist om de veiligheid van de jonge bestuurder te waarborgen is het zinvol zo vroeg mogelijk met rijlessen te beginnen. Jonge mensen leren nou eenmaal sneller en nemen makelijker nieuwe stof tot zich. Daarnaast mag de 17-jarige na het behalen van het felbegeerde roze papiertje, al zelfstandig autorijden onder begeleiding van een volwassen rijcoach.Uit onderzoek is gebleken dat automobilisten die al op jonge leeftijd het rijbewijs haalden én tot het bereiken van de leeftijd van 18 jaar onder begeleiding van een rijcoach zelfstandig auto gingen rijden, later veel minder vaak betrokken raakten bij ongelukken op de weg.

 

Tot slot

Nagenoeg elke autorijschool in Tilburg kent betrokken en ervaren instructeurs die op een verantwoorde wijze de leerling kennis laten maken met het verkeer. Daarnaast krijgt de leerling voldoende kennis zodat hij of zij weet wat er van hem of haar als verkeersdeelnemer wordt verwacht.Veiligheid in het verkeer is absolute prioriteit. Daarom is het raadzaam een goede vertrouwensband te hebben met de instructeur. De klik moet er zijn zodat de leerling met plezier de lessen kan volgen en de stof beter kan onthouden. Uiteraard is het bij de meeste rijscholen mogelijk om een proefles te nemen zodat er een summier beeld ontstaat van de mogelijkheden en de manier waarop er les wordt gegeven.

Voor meer info : http://www.intest.nl