Poolse bouwvakkers inhuren

Wanneer er veel geklust moet worden in huis wil je vaak zo min mogelijk betalen en dat de klus goed wordt uitgevoerd. Veel mensen hebben wel gehoord over goede Poolse bouwvakkers inhuren. Vaak zijn de verhalen niet overwegend positief. Toch worden Polen nog veel ingehuurd. Dit gebeurd vanwege de scherpe prijzen die gerekend worden. De Nederlandse aannemers zitten gelukkig ook niet stil en zijn ook vriendelijker geprijsd ondertussen. Toch is het Poolse bouwvakkers inhuren vaak veel voordeliger.

Poolse bouwvakkers inhuren

Steeds meer polen komen naar Nederland om hier te werken. De reden dat ze graag hier willen werken is dat ze meer verdienen dan in polen. Regelmatig zie je in het weekend busjes reiden met poolse bouwvakkers. Meestal werken ze hier 4 dagen om vervolgens weer de reis terug te maken. De reden om een Poolse bouwvakkers inhuren?  Poolse klusjesmannen maken dagen van 10 tot 12 uur en werken over het algemeen hard. Er zijn ook Nederlandse aannemers die Polen in dienst hebben.

Is Poolse bouwvakkers inhuren wel verstandig?

In principe kan het laten uitvoeren van je klussen of verbouwing door Poolse bouwvakkers inhuren geen kwaad. Waar je op moet letten is dat ze wel vakmannen zijn en of ze goed zelfstandig kunnen werken. Waar je waarschijnlijk tegen aan loopt en dus rekening mee moet houden bij het werken met Poolse bouwvakkers is dat ze meestal geen Nederlands of  een andere taal kunnen spreken. Samen werken en instructie geven aan iemand die een andere taal spreekt is nog al lastig. Er zijn een aantal bouwbedrijven die werken met Poolse bouwvakkers en datzelfde geldt voor Poolse schilders. Het is handig om eens via deze bedrijven te oriënteren of rond te vragen in omgeving voor meertalig sprekende Poolse bouwvakkers. Zo kun je daarna een klus klaren met Poolse bouwvakkers inhuren.