Up online
Image default
Beauty en verzorging

Cosmetische chirurgie in de randstad

Rimpels komen naarmate je ouder wordt steeds meer voor in jouw gezicht. Door het samentrekken van spiertjes in je gezicht ontstaan rimpels en dat zal naarmate je ouder wordt steeds meer gebeuren. De cosmetische markt is ontstaan om dit te voor komen en jouw te helpen met de verwijdering van rimpels. Rimpels kunnen tijdelijk verwijderd worden door middel van botox en met operaties kunnen rimpels zelfs helemaal verwijderd worden.

Injectable Klinieken is een cosmetisch chirurgie bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in verschillende correctie, facelifts, huidverbetering en botox behandelingen. Injectable Klinieken heeft veel klinieken door heel Nederland, waaronder ook in de randstad. Botox Amsterdam en Botox Rotterdam zijn de grootste van de randstad, dus neem daar snel een kijkje als je niet tevreden bent over jouw uiterlijk en enkele aanpassingen wilt. Door middel van een rimpelbehandeling kunnen rimpels dus bestreden worden. Het is mogelijk om een botox behandeling te ondergaan waarbij de botox wordt geïnjecteerd in de huid waardoor de spiertjes zich tijdelijk ontspannen en de rimpelvorming wordt tegengegaan. Bij een botox behandeling is wel dat je na een aantal maanden weer terug moet komen, aangezien het maar tijdelijk werkt en je nog een behandeling moet ondergaan om het gewenste resultaat te behouden. Ongeveer zo’n drie maanden blijft de botox in de werking en daarna is het tijd om een nieuwe behandeling te ondergaan.

Er zijn daarnaast ook nog meer soorten rimpelbehandelingen, aangezien er ook verschillende plekken op het gezicht zijn waar rimpels ontstaan. Op het voorhoofd is ook een plek waar veel rimpels ontstaan zoals bijvoorbeeld de fronsrimpel. De fronsrimpel is die grote rimpel net boven de wenkbrauwen en kan voor een serieuze, boze blik zorgen. Vaak kiezen mensen er dan voor om de fronsrimpel te verwijderen.

Rimpelbehandelingen zijn er in allemaal verschillende vormen en kunnen een erg goed en mooi resultaat opleveren. Kijk dus snel naar de dichtstbijzijnde kliniek bij jou in de buurt!

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl/