Up online
Image default
Bedrijven

Bolsius Kerkkaarsen goedkoop online bestellen

Kerkkaarsen van Bolsius zijn in meer dan 50 verschillende maten te krijgen. Van klein tot heel groot. Deze kaarsen zijn van een topkwaliteit en online eenvoudig te bestellen. Nog niet zo lang geleden zag je deze kaarsen eigenlijk alleen maar in kerken en dan m.n. de grotere kaarsen. Echter de laatste jaren worden de kaarsen ook door bedrijven en particulieren gekocht. Dat heeft te maken met de kwaliteit van de kaarsen en de mooie uitstraling. Een paar maanden geleden werden wij gebeld door een uitvaartonderneming die een plechtigheid buiten had. Het was mooi weer dus dat was geen probleem. Het was op een locatie die gedeeltelijk overdekt was. In het midden was het openlucht en aan weerszijde de overkapping. Onder deze overkappingen moesten kerkkaarsen geplaatst worden. Aan beide zijde 50 stuks. Achteraf hoorden wij van de uitvaartonderneming dat het een schitterend gezicht was die brandende kerkkaarsen. Ook als was het bij daglicht. De levertijd van deze kaarsen is binnen 2 werkdagen in Nederland en naar België duurt dit een dag langer.

Naast de kerkkaarsen van Bolsius heeft u ook de keus uit nog veel meer kaarsen. Ook deze kaarsen zijn gemaakt van de beste grondstoffen en u zijn te krijgen in een groot aantal verschillende maten, soorten en kleuren. Het is mogelijk, in tegenstelling tot andere aanbieders, om kaarsen per stuk te kopen. Er is dus geen verplichting tot grote afname. Dit is m.n. prettig voor particulieren en kleine ondernemers. Zo kunt u al 1 doos met b.v. 25 Rustieke Tafelkaarsen bestellen. Bij andere aanbieders moet u 2 dozen bestellen. De keus is groot met stompkaarsen, theelichten, mammoetkaarsen, dompelkaarsen, metallic kaarsen, bol kaarsen, dinerkaarsen, rustieke stompkaarsen, druipkaarsen, theelichthouders, theelichthoudernavullingen.

Ook is het mogelijk om kaarsen te laten bedrukken met een logo, foto of tekst. U heeft de keus uit de kleuren wit en ivoor. Steeds meer laten zowel particulieren als bedrijven kaarsen bedrukken. Leuk om weg te geven en als marketingtool. Voordat de kaarsen worden bedrukt wordt er altijd eerst een digitale proefdruk gemaakt. Zo kunnen er nooit vergissingen ontstaan.

Voor meer info : http://www.kaarsen-online.nl/kerkkaarsen-en-gelegenheidskaarsen/