Up online
Image default
Bedrijven

Extra drukte voor de slotenmaker Amsterdam

Amsterdam kreeg in 2013 te maken met een flinke stijging van het aantal woninginbraken. Ten opzichte van 2012 is de toename maar liefst 15%. Dit betekent veel werk voor de slotenmaker. Slotenmaker Amsterdam biedt een uitstekende service en staat dag en nacht klaar om de vernielde sloten te vervangen of te repareren.

De slotenmaker Amsterdam zorgt dat u zich snel weer veilig voelt.
Naar de oorzaak van de explosieve stijging van het aantal inbraken hoeft de politie niet lang te gissen. De economische crisis speelt zeker een rol. Daarnaast besteedt de overheid de laatste tijd veel aandacht aan het terugdringen van het aantal overvallen op straat. Gevolg van dit beleid is dat de overvallers hun terrein weer verleggen naar de “ouderwetse” woninginbraak, waarmee ze snel en eenvoudig aan geld kunnen komen. 
Bent u het slachtoffer geworden van een woninginbraak dan zijn uw sloten meestal grondig vernield. Bovendien heeft u te maken met materiële en vooral emotionele schade. Een woninginbraak is namelijk een traumatische ervaring. U wilt zich het liefst zo snel mogelijk weer veilig voelen in uw eigen huis.Slotenmaker Amsterdam staat daarom 24 uur per etmaal voor u klaar om uw sloten op een deskundige en professionele wijze te vervangen of te repareren. 

Wilt u een woninginbraak voorkomen, zorg dan voor goed hang- en sluitwerk. Slotenmaker Amsterdam werkt volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Met dat keurmerk bent u verzekerd van een goed beveiligde woning en houdt u inbrekers buiten de deur. 

Voor meer info : http://de-slotenmakers-amsterdam.nl/

Gerelateerde artikelen

Het regelen van een uitvaart

Linde vorkheftrucks en Lisman vorkheftrucks: ideaal voor het magazijn

Zakelijke taaltraining voor Engels