Up online
Image default
Bedrijven

Outplacement

Heb je pas te horen gekregen dat je ontslagen wordt? Moet je op zoek naar een nieuwe baan en woon je in de buurt van Utrecht? Dan zijn er speciale outplacementtrajecten die je kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Het is erg vervelend wanneer je te horen krijgt dat je contract niet wordt verlengd of wanneer deze beëindigd wordt. Het kan namelijk vervelende gevolgen voor je hebben, maar gelukkig kan jet met outplacement Utrecht weer zo snel mogelijk aan de slag.

De outplacement Utrecht wordt geregeld door Carrièrepoort en zij regelen ook outplacement Rotterdam. Voordat je aan zo een traject begint, is het belangrijk om te beseffen wat het precies inhoudt. De outplacement in Uitrecht is speciaal ontwikkeld voor de regio Utrecht. Zo zijn er meerdere outplacement coaches aan het werk in Utrecht en hierdoor hebben zij een groot zakelijk netwerk opgebouwd in die omgeving. Daarnaast zijn er ook meerdere speciale jobhunters. Bovendien hebben ook zij een grootnetwerk wat het mogelijk maakt dat zij bedrijven kunnen binnenstappen om toekomstige werknemers aan te bevelen.

Wanneer je kiest voor een outplacement in Utrecht, zal je een outplacementcoach toegewezen krijgen. Er zal een coach voor je gekozen worden die goed past bij jouw karakter en situatie zodat je je bij de coach op je gemak voelt. Tijdens een vrijblijvend gesprek met de coach zal alles je worden uitgelegd op het gebied van je outplacement en krijg je offerte op maat. Deze offerte is op maat omdat de outplacementtrajecten modulair zijn opgebouwd. De ene persoon heeft namelijk behoefte aan andere dingen dan een ander persoon. Zo zal de een het ontslag nog goed moeten verwerken terwijl de ander het liefst zo snel mogelijk aan de slag wilt gaan binnen een nieuw bedrijf. Door deze opbouw kies je zelf voor wat je echt nodig hebt en betaal je niet voor services die je eigenlijk niet zou willen.

Voor meer info : http://carrierepoort.nl