Up online
Image default
Bedrijven

Stempel maken online

Een stempel maken met eigen tekst en logo?

Op kantoor, bedrijf en thuis heeft u voor uw bedrijf natuurlijk een bedrijfsstempel nodig voorzien van eigen tekst en logo. Maar waar kunt u deze nu bestellen? Op de online shop van besteleenstempel heeft u een grote keuze uit Trodat Printy en Trodat Professional stempels. Een stempel maken gaat eenvoudig met de online editor. Alle invoer kan in grootte, lettertype en uitlijning aangepast worden. De juiste Trodat stempel wordt vanzelf gekozen en weergegeven. Je kan een voorbeeld printen waarbij de ware grootte wordt weergegeven. Het kader om de opmaak wordt niet afgedrukt bij de stempel. 

Een stempel ontwerpen met de online editor

De opmaak van de stempel gaat met onze webshop editor. Hiermee maakt u eenvoudig uw eigen tekst en logo. Als het ontwerp klaar is kan de stempel aan het winkel mandje worden toegevoegd. Hierbij kan je aangeven welk type stempel je wenst, de Trodat Printy of Professional en het aantal. Na de stempel keuze kan je nog een stempel maken of de bestelling afronden. Met de ontwerpmodule kunt u online in 3 stappen uw stempel zelf ontwerpen. Mocht u een logo uploaden met een te lage resolutie, dan adviseren wij u om een print te maken via de printmodule, daarmee ziet u de ware grootte van de door u opgemaakte stempel. Een lage resolutie kan resulteren in een minder scherpe stempel. Een voorbeeld van uw stempel opmaak is op ware grootte te printen. U kunt het formaat vrij aanpassen, de juiste stempel wordt wederom vanzelf getoond. 

Makkelijk betalen met vele mogelijkheden

Betaal eenvoudig online met iDeal of creditcard. Indien deze middelen niet mogelijk zijn, kan je kiezen voor “Overboeking”. Na de betaling van je bestelling ontvang je een bevestiging van de bestelling per email. De stempels worden in productie genomen en toegezonden met bijgesloten factuur. Stempels besteld voor 16.00 uur worden meestal dezelfde dag nog verzonden. Bij Besteleenstempel kunt u ook terecht voor grijswaarden stempels, iets wat door veel bedrijven als onmogelijk wordt geacht.

Voor meer info : http://www.besteleenstempel.nl