Up online
Image default
Cadeau

Spotify premium met behulp van een gift card

Spotify Premium met behulp van een gift card.

Met de Spotify Gift Card kun jij makkelijk, snel, veilig en zonder problemen genieten van al het moois dat Spotify jou te bieden heeft. Spotify betalen doe je meestal met een creditcard. Via je creditcard kun jij altijd en overal luisteren naar jouw favoriete muziek van Spotify Premium. Maar misschien heb jij geen creditcard. Hoe kun je dan toch Spotify betalen en ook genieten van de mooiste muziek zonder limiet? Goede vraag, wij hebben het antwoord. 
De Spotify Gift Card. Op deze gift card stort je een bepaald bedrag, zodat ook jij je Spotify account kan promoveren naar Spotify Premium. En dit alles doe je makkelijk en veilig via iDeal. Niet alleen heel fijn om voor jezelf op te zetten, maar ook erg leuk als cadeau.

Een fantastisch cadeau
Spotify is een geweldig cadeau om te krijgen, maar natuurlijk ook om te geven. Nooit meer moeite met downloaden en het zoeken van jouw favoriete muziek, maar alles bij de hand. Zonder dat je computer geheugen wordt aangetast, want met Spotify stream je alles. Het enige wat je nodig hebt is een verbinding met internet. 
Waarschijnlijk heb je al eens gebruik gemaakt van Spotify via de gratis opties, maar dan heb je, zoals je vast weet, last van reclames tussen bijna elk nummer dat je luistert en je zit dan ook nog eens vast aan een tijdslimiet. Helemaal geen probleem als je maar twee liedjes per week luistert, maar voor een momentje waarop je een leuk album wilt luisteren of een sensationele afspeellijst hebt gemaakt, dan kom je tijd tekort. 
Muziek luisteren zonder dat je gestoord wordt, dat is Spotify Premium en dat regel je met de gift card. Dus of je nu zelf ongestoord en makkelijk jouw favoriete muziek wilt luisteren of muziek cadeau wilt doen, het antwoord is de Spotify Gift Card.

Betalen zonder problemen
Voor jezelf, je beste vriend of een vage kennis, de gift card komt altijd op het juiste moment. Je kunt er een bedrag op zetten welke je zelf geschikt vindt. Betalen doe je met iDeal, maar kan bijvoorbeeld ook via Mister Cash of met Bitcoins. Zo maakt het niet uit hoe jij het liefst online je aankopen afrekent, want er is altijd wel een manier te vinden. Jij, of degene aan wie je het cadeau doet, ontvangt direct een e-mail met daarin een code, zodat je binnen enkele minuten kunt genieten van Spotify. Makkelijker en leuker wordt het niet hoor.

Voor meer info : http://123spotifypremium.nl/