Up online
Image default
Cadeau

Top films kijken in de Play Store

Even een filmpje kijken in de trein, of terwijl je vriend op de bank voetbal ligt te kijken: het kan allemaal via de Google Play Store. Met een paar handelingen op je telefoon of tablet heb je gekozen welke film je wilt kijken en kun je heerlijk gaan genieten. Het kopen of huren van een film is zelden zo makkelijk geweest! 

Hoe werkt het?
Het werkt heel gemakkelijk: je opent Play Store van en kiest daar voor de roodgekleurde button ‘Films’. Google Play heeft dan heel makkelijk verschillende categorieën gemaakt en je kan zelfs kiezen om een film te kopen of huren die net nieuw geplaatst is. Als je een film hebt uitgezocht kun je deze kopen of huren. Voor het kopen van een film betaal je vanaf €13,99 en om een film te huren vanaf €3,99. 
Nadat je betaald hebt, kun je je film meteen kijken. Kijk je liever later? Geen probleem. Een gekochte film kun je ook downloaden zodat je deze later kan bekijken. Je hebt dan zelfs geen internetverbinding meer nodig! 

Waar wordt een gekochte film opgeslagen?
Zoals net al genoemd: een gekochte film kun je ook downloaden en opslaan. Je kunt de film dan op een later moment bekijken. Als je hiervoor kiest moet je wel even goed opletten: de film wordt opgeslagen op de interne schijf van je apparaat en kan later niet verplaatst worden naar een externe schijf of SD-kaart. Controleer hiervoor dus even de beschikbare opslagruimte. Via de Play Store kun je dan op elk gewenst moment de film bekijken. 

Betaling
In de Play Store betaal je meteen voor je gekochte of gehuurde film. Veelal gaat dat via de creditcard, wat nogal eens problemen opriep, omdat er een groot deel Nederlanders geen creditcard heeft.

Hiervoor is de ideale oplossing gevonden: de Google Play kaart! Deze tegoedbon koop je van te voren, waardoor je voor het gebruik ervan alleen maar de code hoeft in te voeren en het te betalen bedrag wordt afgeschreven van je Gift Card. Deze Gift Cards zijn online te koop en kunnen worden betaald met o.a. PayPal en ideal. 
Zo kun je zonder creditcard toch films kopen of huren en genieten van een heerlijk avondje film kijken!

Voor meer info : https://www.igiftcards.nl