24 uur Glasherstel

Het zal u maar gebeuren. Een van uw kinderen komt midden in de nacht stomdronken thuis en kinkelt daarbij het raampje van de voordeur of die naast de voordeur in. 

24 uur glasherstel staat paraat

U schrikt wakker van het glasgerinkel en gaat kijken. Uw kind kijkt u verdwaasd aan en ontkent natuurlijk dat het iets met het kapotte glas te maken heeft. De discussie gaat u met die dronken tor niet aan, dat komt de volgende dag wel. U hebt op dit moment een ander probleem waar direct een oplossing voor moet komen. Of u woont midden in de stad op een gewilde locatie voor inbrekers, of juist in een rustige buurt die grenst aan een park. U komt thuis uit uw werk en ontdekt een onaangename verrassing. Eerst belt u natuurlijk de politie en uiteraard komt de verzekeringsman later ook. Maar het glas is gebroken door de inbreker en u vind het geen veilig idee om met dit gebroken glas de nacht in te gaan. Gelukkig is er de 24 uur service van de glasspecialist. De glasspecialist heeft monteurs in dienst die 24 uur inzetbaar zijn. U belt en zij komen direct opdraven.

De monteur van de 24 uur glasherstel

Vakkundig en snel repareert de monteur van de 24 uur glasherstel uw kapotte raam. Hij plaatst dan hetzelfde type glas terug, als dat er al in zat. Mocht de monteur het glas niet bij zich hebben of de glasspecialist het glas niet op voorraad hebben omdat het hier misschien om een speciaal type glas gaat, dat alleen op maat is te bestellen, dan plaatst de monteur een noodvoorziening.

Slimme tip

In dat geval is het wellicht slim om van de gelegenheid gebruik te maken en te kijken of het type glas dat er al in zat, wel voldoet. Misschien is het raadzaam om op die plek gehard glas, veiligheidsglas of inbraakvertragend glas te plaatsen. U kunt daarover tijdens kantooruren contact opnemen met de glasspecialist

Voor meer info : http://www.aaglashandel.nl

Tags: