Up online
Image default
Dienstverlening

Goedkoop drukken

Goedkoop drukken

Ondanks dat tegenwoordig veel via internet verloopt, wordt drukwerk ook nog steeds gebruikt. Voor goedkoop drukken kan u nu naar slimdruk.nl. Voor een aantrekkelijke prijs bestelt u de nodige producten die voorzien moeten worden van de door u gewenste afbeeldingen en informatie. Niet alleen bieden wij uitstekend drukwerk, maar daarnaast kan u ook gebruik maken van onze klantenservice, veilige betaalmogelijkheden en betrouwbare levering. Indien gewenst heeft u zelf de mogelijkheid om onze grafische studio in te schakelen voor de uitvoering van ontwerpen en opmaak. U staat er niet alleen voor wanneer u flyers en posters nodig heeft voor promotie. Wij kunnen u op weg helpen met alle facetten waaronder het goedkoop drukken. Vindt u het moeilijk om te bepalen hoe en wat u moet gebruiken voor goedkoop drukken? In dat geval kan u gebruik maken van de kennis van onze medewerkers. Wij kunnen u bijstaan in de beslissingen rondom:

 • papiersoort
 • uitstraling
 • oplage
 • ontwerp
 • opmaak

Voor een totaalpakket creëert u samen met ons het beste drukwerk wat uiteindelijk representatief is voor wat u neer wilt zetten. De uiteindelijke keuze is afhankelijk van deze factoren. Wanneer u bijvoorbeeld een papiersoort kiest waarop uw logo niet goed afgebeeld is, zou dat zonde zijn. Daarom kunt u bij ons altijd vragen stellen wanneer u twijfels heeft. Wij willen uiteindelijk ook dat u tevreden bent met het materiaal wat wij u leveren. Daarom hebben wij een servicedesk klaar staan die van begin tot eind u kunnen bij staan. Goedkoop drukken is niet de enige service die wij verlenen. Onze dienstverlening staat voor meer dan alleen het leveren van drukwerk. Daarnaast staan wij ook garant voor een correcte aflevering met een goede koerier zodat uw bestelde materialen in goede orde bij u geleverd worden. Voor een aantrekkelijke prijs kan u niet alleen bij ons goedkoop drukken, maar laat u de producten ook bij u bezorgen.

Laat goedkoop drukken zoals u wenst

Hoeveel u ook nodig heeft, goedkoop drukken tegen elke scherpe prijs is mogelijk bij Slimdruk. Het maakt niet uit wat voor materialen u wilt laten bedrukken, wij kunnen het allemaal voor u regelen. Producten waarvoor u bij ons terecht kan zijn onder meer:

 • briefpapier
 • brochures
 • notitieblokken
 • visitekaartjes
 • enveloppen

Dit zijn de gangbare papieren producten die vaak bedrukt moeten worden voor bedrijven. Slimdruk is er ook voor de starters die net een organisatie beginnen en dit zo professioneel mogelijk willen aanpakken. Hier hoort natuurlijk fatsoenlijk correspondentie- en promotiemateriaal bij. Als startende ondernemer kan u al snel voorzien zijn van bedrukte kantoorartikelen dankzij het goedkoop drukken bij Slimdruk. Wij begrijpen dat het voor beginners een onbekend terrein is. Goedkoop drukken klinkt aantrekkelijk en u bent geneigd snel materiaal in te sturen om te laten bedrukken. Maar aarzel zeker niet om onze medewerkers in te schakelen. Zij kunnen samen met u mooi drukwerk samen stellen waarmee u nog meer indruk gaat maken. Denk daarbij niet alleen aan uw externe contacten maar ook aan uw eigen personeel indien u deze heeft. Ook voor hen zal het indruk maken als zij met kantoormaterialen werken waarvan de gegevens en logo van het bedrijf op te zien zijn. Bij ons bent u verzekerd van een uitgebreide service die ook geldt voor de leveringen en de betalingswijze. Na het doorgeven van de bestelling voor het goedkoop drukken, hoeft u niet lang te wachten op uw spullen. Binnen twee dagen kan u alles op het gewenste adres verwachten. Wij leveren het aan op een manier zoals u het liefst heeft. Hier zitten geen extra kosten aan vast en wij leveren gratis zonder verborgen kosten.

Complete service voor een scherpe prijs

Naast kantoorartikelen zijn er nog veel meer producten waarvoor goedkoop drukken mogelijk is. Voorbeelden hiervan zijn:

 • ansichtkaarten
 • entreekaarten
 • magazines
 • placemats
 • menukaarten

Naast het bovenstaande is er nog veel meer mogelijk wat met goedkoop drukken professioneler gemaakt kan worden. Bij Slimdruk kan u alles laten verzorgen voor uw organisatie. Van de dagelijkse benodigde kantoorartikelen tot aan de promotiematerialen. Het is handig om alles door ons te laten doen, aangezien wij na een opdracht al bekend zijn met uw wensen. Het enige wat wij hoeven te doen is het betreffende drukwerk uit te voeren op de door u aangegeven goederen. Via de website slimdruk.nl is het heel eenvoudig uw bestelling door te geven. Hier komt u al snel achter de service van goedkoop drukken. U klikt op het betreffende product en vult de gevraagde kenmerken aan. Meteen is ook te zien wat de prijzen per aantal zijn en wat uw keuzemogelijkheden zijn. Daarnaast wordt ook beschreven op wat voor materiaal het goedkoop drukken wordt uitgevoerd en welke extra bewerkingen toegevoegd kunnen worden. Extra bewerkingen kunnen zijn glanslaminaat, afwijkende formaten of papiersoorten, of stevigere omslagen of voorbladen. Dit is niet altijd meteen via het bestelformulier door te geven. Hiervoor raden wij aan contact op te nemen met de servicedesk. U ziet direct op welke dag u de bestelde artikelen voor goedkoop drukken in ontvangst kan nemen. Mocht u zelf alles in orde hebben gemaakt en hoeft het alleen maar afgedrukt te worden, dan kan dat natuurlijk ook. Kijk onder ‘aanleverspecificaties’ of u alles naar behoren heeft voorbereid en of het voldoet aan de eisen van ons systeem. Hier staat tevens een handleiding die uitlegt hoe u de opdracht voor goedkoop kan doorgeven via ons bestelsysteem. Veel kunt u terugvinden onder ‘Veel gestelde vragen.’ Mocht u er uiteindelijk toch niet uitkomen, bel ons dan gerust!

Voor meer info : http://www.slimdruk.nl/goedkoop-drukken

Gerelateerde artikelen

Huur een schoonmaakbedrijf Lonneker in

Google optimalisatie voor hoger in Google

Bescherm uw auto met glascoating!