Up online
Image default
Dienstverlening

Nooit meer op zoek naar contactgegevens

Vindt u het ook zo vervelend dat contactgegevens van bedrijven soms moeilijk te vinden zijn? Wilt u ook zo graag dat er maar één plek is waar al deze gegevens op te vragen zijn? Wij vinden van wel en hebben hier een platform voor bedacht.  

Tegenwoordig zijn er erg veel verschillende bedrijven. In alle soorten en maten. Al deze bedrijven hebben hun eigen contactgegevens. Contactgegevens variëren van telefoonnummer, faxnummer tot emailadres. Deze contactgegevens staan weer verspreid in bijvoorbeeld een telefoonboek, op het internet of op folders. U merkt het al. Er zijn ontzettend veel gegevens verspreid van bedrijven. Hier hebben wij op ingespeeld door al deze gegevens te verzamelen zodat wij deze gegevens gelijk aan u door kunnen geven wanneer u deze nodig heeft.  

Zoekt u met Essent contact?  

Zoekt u bijvoorbeeld met Essent contact? Dan geven wij alle gegevens van hen prijs aan u. Op deze manier hoeft u niet zelf de site van het bedrijf te doorzoeken voor contactgegevens. Zo kunt u dus snel met Essent contact opnemen en heeft u weer wat extra tijd gecreëerd om andere leuke dingen te doen.  

Werving van gebruikers 

Inmiddels hebben wij al veel gebruikers, maar we hopen natuurlijk zoveel mogelijk mensen te bereiken om van onze dienst gebruik te maken. Hopelijk, nadat u bijvoorbeeld met Essent contact heeft opgenomen, denkt u nog aan ons en hoe fijn de volgende dingen waren:  

  • Eén plek voor alle contactgegevens 

  • Overzichtelijkheid 

  • Weinig tot geen zoektijd 

Het maakt niet uit op welk moment van de dag u gegevens nodig heeft, u kunt ons namelijk 24 uur per dag bereiken op ons telefoonnummerWij hopen snel u te horen aan de andere kant van de lijn wanneer u dus bijvoorbeeld probeert met Essent contact op te nemen.  

Voor meer info : http://deklantenservice.nl/bedrijven/essent-contact/