Up online
Image default
Dienstverlening

Origineel huwelijkscadeau? Ja, ik wil!

Heeft u binnenkort een bruiloft en bent u nog op zoek naar een verrassend huwelijkscadeau? Dan is een door uzelf ontworpen tijdschrift bij Jilster een leuk idee! Bij Jilster kunt u een glossy samenstellen met de leukste foto’s, weetjes en interviews over de aanstaande bruid en bruidegom. Een zelfgemaakt tijdschrift is een document waar het koppel nog jaren met plezier in kan bladeren.

Zelf designer spelen

Een tijdschrift als huwelijkscadeau is een origineel en persoonlijk cadeau, maar ook nog eens hartstikke leuk om te maken! Als ‘redacteur’ heeft u alles vanaf blanco in de hand. U kunt teksten, sjablonen en foto’s toevoegen en zoveel pagina’s maken als u wilt. De pagina’s zijn er in verschillende maten, van A0 tot A3. Op deze pagina’s kunt u vrolijke achtergronden importeren vanaf uw computer tot in de puntjes aanpassen. Zo kunt u het tijdschrift zo persoonlijk mogelijk maken, zodat het precies past bij het bruidspaar. Op de website van Jilster vindt u inspiratie zat met voorbeelden van eerder gemaakte tijdschriften. Maakt u het tijdschrift samen met familie of vrienden? Dan kunt u ze uitnodigen als mede-redacteur. Zo kan iedereen zijn eigen leuke stukjes schrijven over het bruidspaar.

Jilsters service

Jilster heeft een professionele drukservice waardoor uw glossy eruit zal zien alsof hij uit de boekhandel komt. Het hele tijdschrift zal tot in de details goed afgewerkt zijn en zal gedrukt worden op papier met het FSC keurmerk. U kunt zoveel exemplaren bestellen als u wilt. Daarnaast kunt u bij Jilster ook een proefdruk laten bezorgen, waarna u uw glossy eventueel nog aan kan passen.

Niet alleen maar huwelijkscadeaus

Naast huwelijkscadeaus kunt u bij Jilster nog een grote verscheidenheid aan andere producten maken. Ten eerste kan het huwelijks tijdschrift natuurlijk ook gemaakt worden ter ere van een (huwelijks)jubileum. Verder kunt u tijdschriften maken voor allerlei andere gelegenheden: verjaardagen, het afscheid van een collega of gewoon zomaar! U kunt het tijdschrift ook maken als een uitnodiging voor een feest of partij. Wat zeker is: het wordt een leuk, origineel en persoonlijk document! Ga naar Jilster.nl en u kunt meteen beginnen. Veel plezier!

Voor meer info :