Up online
Image default
Dienstverlening

Specialist in filterelementen

Kwalitatief hoogwaardige filterelementen

Bent u op zoek naar hoogwaardige filterelementen van uitstekende kwaliteit? Ziet u echter door de bomen het bos niet meer en zou u willen dat iemand u even in de goede richting wijst? Laat ons u dan gerust stellen en vertellen waar u de filterelementen kunt vinden waar u naar op zoek bent. Bij Techno Filter vindt u alles wat u nodig heeft. En daarmee bedoelen we niet alleen de filterelementen zelf, maar het volledige pakket:

 • buitengewone klantgerichtheid
 • service waar je u tegen zegt
 • een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Op zoek gaan naar geschikte filterelementen kan een hele klus zijn. Het is namelijk belangrijk dat u de juiste filteronderdelen te pakken heeft, want anders heeft u er helemaal niets aan. Gelukkig kunnen onze medewerkers u helpen de juiste filteroplossingen te vinden. Het kan zijn dat u nog wat aarzelend bent en eerst meer informatie wilt. Dat kan natuurlijk ook. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. We denken vanzelfsprekend met u mee om u te helpen een passende oplossing voor uw filterprobleem te vinden. Uw behoeften als klant zijn voor ons het allerbelangrijkst. Wij zijn erop gericht u te ondersteunen en u te helpen. Is uw huidige filter kapot en heeft u een nieuw filter nodig? Dat is geen probleem. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment filterelementen. In het veld van filters en toebehoren ligt ons speciale expertise. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop en levering van filterproducten. Microfiltratie is de voornaamste zaak waar wij ons mee bezig houden. Veel bedrijven houden zich bezig met een heel aantal andere zaken en hebben microfiltratie als ‘extra’. Bij hen is microfiltratie bijzaak, maar bij ons, Techno Filter, is het hoofdzaak. Daarom zijn wij er ook zo goed in. Het is onze passie. En dat kan u aan alles merken.

Specialist in filterelementen

Wij leven en ademen filters en alles wat daarbij hoort. Naar wat voor filterproducten bent u op zoek? Wat voor soort taak moeten de filterelementen vervullen? Gaat het om vloeistoffiltratie of persluchtfiltratie? Techno Filter is dé filterspecialist. Onze kennis op het gebied van filterproducten en filtratie is zeer uitgebreid. En wij delen onze kennis van harte met u, onze klant. De klant is bij ons koning en geen filterprobleem is voor ons te groot. Zoekt u een professionele filteroplossing? Dan bent u bij ons beslist aan het goede adres. Tecno Filter is een vakkundig leverancier van alles wat met filtratie te maken heeft. Wij leveren filterelementen voor gassen en vloeistoffen. Ons filterprogramma is bijzonder uitgebreid en al onze elementen zijn van zeer hoge kwaliteit. U bent ervan verzekerd bij ons nooit mis te grijpen. Indien u op enig moment dringende vragen heeft over filters, filterproducten en filterelementen of enige andere kwestie op het gebied van filtratie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via e-mail, telefoon of via onze website. Medewerkers van Techno Filter staan u graag te woord. Om wat voor filter gaat het en waar heeft u het voor nodig? Bij ons zit u goed wanneer het gaat om bijvoorbeeld:

 • persluchtfiltratie
 • vloeistoffiltratie

Al onze filterelementen voldoen aan internationale normen en richtlijnen. Op die manier kunt u er écht zeker van zijn dat u filterproducten in huis haalt die goed zijn. Voor ons is dit ontzettend belangrijk, omdat wij ernaar streven de hoogste kwaliteit producten aan u te kunnen aanbieden. Het betekent voor ons daarom veel dat wij voldoen aan de geldende richtlijnen en normen. Wat overigens ook van zeer groot belang is, is dat u zich als klant bij ons op uw gemak voelt. Wij beantwoorden daartoe graag uw vragen en denken boven alles met u mee. Het gaat erom dat ú tevreden bent met de producten die u bij ons bestelt.

Techno Filter voor al uw filterbehoeften

Wij beschikken over een groot assortiment filterelementen die geschikt zijn voor diverse filters. Een paar voorbeelden die wij u kunnen geven zijn onder andere:

 • filterelementen voor deeltjes indien het gaat om vloeistoffen. Deze elementen bestaan in verschillende poriegrootten van 0,5 tot 3000 micron
 • filterelementen voor gassen heeft Techno Filter ook voor u. Denk daarbij bijvoorbeeld aan atmosferische lucht en andere gassen. Hiervoor hebben wij filters met poriegrootte 0,01 tot en met 1,2 micron

Als we vervolgens nog een paar mogelijkheden onder uw aandacht mogen brengen, willen we tevens noemen dat wij elementen hebben die geschikt zijn voor:

 • perslucht; persluchtfilterelementen worden voornamelijk gebruikt voor het ontgeuren van damp en de afscheiding van oliedeeltjes of andere deeltjes
 • vacuümtoepassingen of persluchttoepassingen, Techno Filter is eveneens specialist op het gebied van die twee vervangende filterelementen

Heeft u meer informatie nodig over het soort element dat u nodig heeft? Aarzel dan vooral niet en neem contact met ons op. Techno Filter is een gepassioneerd bedrijf dat er volledig voor gaat. Wij zien graag dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Wij willen daarom hulp aanbieden bij het uitkiezen van de juiste elementen. Wij helpen u bij het vinden van de juiste filteroplossing. Wat maakt ons zo bijzonder?

 • Onze expertise in het veld van filtratietechnieken.
 • Onze filterelementen die enkel van A-merken zijn.
 • Onze servicegerichtheid en productondersteuning.

Kortom, voor al uw filterelementen zit u bij ons goed. Wij stellen alles in het werk om passende filteroplossingen te vinden, met u mee te denken, ervoor te zorgen dat u met de door u bestelde producten weer jaren vooruit kunt. Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Voor meer info : http://www.technofilter.eu/nl-NL/filterelementen