Up online
Image default
Dienstverlening

Taxi Vught

Taxicentrale Vught

Voor betrouwbaar en veilig personenvervoer van en naar vught kiest u voor Taxicentrale Vught. Onze diensten in Vught zijn straat taxi, Luchthaven vervoer en groepsvervoer.Taxi Service Vught is het bedrijf dat voor u klaar staat om u snel, comfortabel en veilig te brengen naar bestemmingen van uw keuze, zoals het station, theater of gewoon voor een ritje naar het centrum. Ook is de taxi een goed alternatief om u vanuit het uitgaansleven veilig naar huis te brengen. Maak kennis met ons 073 444 4444 en reserveer een taxi.

Taxibedrijf Vught is zeven dagen per week bereikbaar en op de weg. Wij zijn nummer 1 in Straat taxi, Luchthaven vervoer, Groepsvervoer en Zakelijk vervoer in Vught en wijde omgeving.

Wij maken gebruik van luxe taxi`s en taxibusjes. Al onze chauffeurs zijn goed opgeleid, spreken ABN en vreemde talen om u en uw gasten een goede service te verlenen. Onze taxibedrijf kan u voordelig in de regio Vught vervoeren ook voor ritten over lagere afstanden is het mogelijk interessante prijs afspraken te maken. Bel ons centrale telefoon nr: (073) 444 44 44 voor meer informatie of kijk op ons website www.taxiservicedenbosch.nl

 

Wij zijn actief rondom Vught en sinds 2008 is Taxi Vught samengegaan. Taxivervoer is iets wat ons alle dagen bezig houdt. Personenvervoer is daarbij het voornaamste. Als jong en persoonlijk taxibedrijf staat bij ons de klantvriendelijkheid voorop. Zowel Taxi vught chauffeurs als passagiers zijn individuen met persoonlijke wensen en ideeën. Onze klantvriendelijke, nette chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde documenten om werkzaam te zijn in het personenvervoer. Wij werken geheel volgens de wettelijk geldende regels. Onze gekeurde en nette auto’s zijn uw visitekaartje. Voorts hanteren wij een snelle voorrijdservice en duidelijke (prijs)afspraken.

Groepsvervoer

Taxibus Vught neemt alle belemmeringen voor u weg door groepsvervoer aan te bieden in de regio. Zorgeloos vervoer van en naar uw bestemmingen met meerdere personen. Onze taxibussen zijn comfortabel en geschikt voor groepsvervoer. Door gunstige tarieven rijden wij al jaren in de regio.

Voor meer info : http://www.taxiservicedenbosch.nl/taxi-vught