Up online
Image default
Dienstverlening

verkeersregelaars

agvs verkeersregelaars Team is een landelijk opererende organisatie die zich gespecialiseerd in het leveren van verkeersregelaars is.

Gecertificeerde verkeersregelaars + VCA certificaat

Al onze verkeersregelaars hebben de cursus “Landelijke Bevoegd Verkeersregelaar” gevolgd en beschikken daarom over een landelijke aanstellingspas. Allen zijn volgens overheidsnormen gecertificeerd. Tevens hebben vele van onze medewerkers een VCA opleiding gevolgd. agvs verkeersregelaars kan dus ook VCA gecertificeerd personeel leveren.

Waarom een verkeersregelaar van agvs?

Zeer goed opgeleid en ervaren personeel

Door het inzetten van agvs verkeersregelaars wordt de werk/bouwomgeving een stuk veiliger voor uw medewerkers en het verkeer. Onze medewerkers kunnen ingezet worden voor begeleiding van zwaar transport en bij op/afritten van bouwterreinen of bij wegenbouwprojecten.

Verkeersstromen verlopen soepeler. agvs verkeersregelaars zorgen ervoor dat verkeersstromen bij opstoppingen, ongelukken, evenementen, omleidingen en bv defecte stoplichten soepel verlopen. Onze verkeersregelaars zijn daarom cruciaal in zulke situaties.

Landelijk en 24 uur per dag inzetbaar. Aangezien de inzet van een verkeersregelaar niet altijd vooraf bekend is (denk aan incidenten en calamiteiten) is het van belang dat verkeersregelaars snel ter plaatse kunnen zijn. Een agvs verkeersregelaar kan binnen een paar uur op locatie zijn. agvs verkeersregelaar levert verkeersregelaars door heel Nederland tegen gunstige tarieven inclusief alle toeslagen en reiskosten. Dus nooit een verrassing achteraf.

Voor meer info : http://www.agvs.nl