Up online
Image default
Entertainment

Creëer sfeer met een stretchtent

Als je op een evenement een gezellige sfeer wilt maken dan denk je al snel aan een stretchtent huren. Je kan jou gekozen plek overkappen en deze omgeving ook nog decoreren. Denk hier bijvoorbeeld aan het decoreren met een lichtsnoer om de boel wat gezelliger te maken. Wanneer je deze ruimte decoreert maakt dit het een mooie plek om gezellig met vrienden te chillen. Ben je van plan om deze tent te gaan gebruiken voor een festival? Speel dan met verschillende kleuren licht die bij jouw thema past!

De kosten

De prijs van het huren van een stretchtent hangt van enkele factoren af. Denk hierbij aan de grote van de stretchtent. Bijvoorbeeld een stretchtent van 5 bij 7,5 meter is goedkoper dan in vergelijking met een stretchtent van 10,5 bij 15 meter. Zit de juiste lengte er niet bij? Maak je dan geen zorgen, de mogelijkheid om maatwerk te laten realiseren is zeker aanwezig. Zo kunnen meerdere tenten aan elkaar gekoppeld worden zodat het aansluit bij jouw specifieke eisen.

Nu je een stretchtent hebt gehuurd zijn er nog andere dingen waarbij je moet denken. Bijvoorbeeld dat de locatie vrij is zodat de opbouwers genoeg ruimte hebben om te werken. Daarnaast moet de locatie toegankelijk zijn. De onderdelen van de tenten zijn rond de vijf meter lang, dus genoeg ruimte is zeker belangrijk. Denk hieraan voordat je een stretchtent huurt, maar ook als het dag van het feest is en de opbouwers de tent komen opbouwen.