Uponline

Haal de sleur uit je leven

Je kent het wel, elke dag hetzelfde liedje: school, werk en slapen. Als student kan je niet wachten tot de laatste dag van het schooljaar zodat je weer helemaal los kan gaan op feesten en festivals. Je telt de maanden en dagen af tot de zomer. Gelukkig kan je de early bird kaarten al vanaf februari bemachtigen zodat je op iets kan verheugen Met de opkomst van al die verschillende muzieksoorten komen er steeds meer festivals en dus meer variatie voor iedereen! Een bekend festival voor verschillende doelgroepen is Latin Village. Iedereen verheugt zich op deze dag in augustus. Of het nou regent of de zon te fel schijnt, it’s all good. Op dit festival hoor je een goede mix van verschillende muzieksoorten. In je mooiste outfit dans je op de lekkerste muziek en geniet je van het heerlijke eten.  

Er bestaan ook festivals die specifiek gericht zijn op een muzieksoort. Voor liefhebbers van hiphop en R&B heb je bijvoorbeeld het Encore Festival. Hier worden artiesten uit het buitenland, in Nederland uitgenodigd om bij het festival op te treden. Natuurlijk kan je ook hier genieten van DJ’s gericht op hiphop en R&B.  

Een ander festival specifiek gericht op een muzieksoort is Dance Valley. Op dit festival wordt er vooral elektronische dans muziek (EDM) gedraaid. De mensen die hier komen gaan vaak helemaal los waardoor je mooie kliekjes kan maken. Bij Dance Valley is een EDM photographer onmisbaar omdat zij gespecialiseerd zijn in het vastleggen van mooie foto’s. Remy de Klein is ook gespecialiseerd in het maken van indrukwekkende foto’s bij festivals, het is zeker de moeite waard om zijn portfolio te bekijken.  

Zit je dus in een zware sleur door school en werk? Bestel zo snel mogelijk kaarten voor diverse festivals en je hebt gegarandeerd een geweldige zomer!

Voor meer info : http://remydeklein.com/