Up online
Image default
Hobby en vrije tijd

5 redenen om speeddating Antwerpen te ontdekken

Een tof avondje uit

Ben je spontaan en hou je van sociaal contact? Speeddating in Antwerpen is dan beslist iets voor jou. Je ontmoet op 1 avond minstens 7 vrijgezellen uit de buurt en met elk van hen maak je kort kennis. Speeddating in Antwerpen is dus kort gezegd een avond vol interessante ontmoetingen en gezellige babbels.

Je ontmoet spontane mensen die net zoveel van een leuk gesprekje houden als jij

Je bent vast een beetje zenuwachtig bij de start van de speeddate in Antwerpen en dat is volstrekt normaal. Speeddaten doe je namelijk niet elke dag en je bent vast razend benieuwd wie je allemaal op deze bijzondere avond gaat treffen. De andere kandidaten zijn dat trouwens vast ook, maar na enkele gesprekjes ben je zonder twijfel helemaal op je gemak en klaar om deze unieke ervaring ten volle te beleven! Dit concept trekt namelijk vooral spontane en extraverte mensen aan die net zoveel houden van een vlotte babbel als jij en dus is het ijs beslist snel gebroken.

Een bijzondere belevenis en een straf verhaal voor op café

Wanneer je bent komen speeddaten in Antwerpen zijn je vrienden vast nieuwsgierig naar je verhalen. Het concept spreekt tot de verbeelding, dus heb je vast alle aandacht als je je vrienden wegwijs maakt in de wereld van speeddating Antwerpen.

Je hebt niets te verliezen!

Tijdens de speeddating zal je met elk van de vrijgezellen 7 minuten praten. Dat is net lang genoeg om een eerste indruk van de persoon over je op te doen en te bepalen of je hem/haar later nog eens wil terugzien. Je maakt je keuzes thuis via de website van Speeddating Antwerpen of Speeddating Gent en enkel wanneer de interesse wederzijds is, wisselt het systeem contactgegevens uit. Je bent dus gerust dat enkel mensen die jou interesseren met je contact kunnen opnemen. En als je een vervolgdate afspreekt, weet je perfect wie je al wie je mag verwachten.

Je weet maar nooit…

Dat je een leuke avond gaat beleven met Speeddating Antwerpen, dat staat vast. Je mag gerust zijn dat je dus niets te verliezen hebt, maar je hebt misschien ook wel heel wat te winnen want wie weet ontmoet je wel net die Mr./Mrs. Right met wie het meteen en voor eeuwig klikt?

Voor meer info : http://www.speeddatinginantwerpen.be