Up online
Image default
Marketing

Promotiekleding laten bedrukken of borduren

Promotiekleding is de ideale manier om uw bedrijf en boodschap extra onder de aandacht te brengen. Draag promotiekleding om een gemeenschappelijk gevoel uit te dragen of gebruik promotiekleding als presentje. Uiteraard kunt u promotiekleding ook cadeau geven aan klanten of partners waarmee u samenwerkt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Creeer als ondernemer samen met een goede drukkerij nieuwe kansen. Boor nieuwe doelgroepen aan door het gebruik van kleding als marketing tool!

Wilt u uw promotiekleding laten bedrukken of borduren tegen de juiste prijs/kwaliteit verhouding? Promotiekleding bedrukken kan al vanaf tien stuks, de levertijden zijn kort bij goede drukkerijen vindt u alle (top) merken onder één dak.

U kiest voor een T-shirt, muts, handschoenen, polo, sjaal of één van de andere items die u in de shop kunt vinden. Vervolgens stopt u deze producten in de winkelwagen en kiest u voor een bedrukking of borduursel met uw bedrijfslogo, slogan of boodschap. De meeste artikelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om snel tot een passende match te komen. Vul uw offerteaanvraag online in en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende aanbieding of vraag de drukkerij om een passend advies voor u bedrijf. De medewerkers geven u geheel vrijblijvend een creatief advies om uw kleding een representatieve uitstraling mee te geven.

 

Voor meer info : http://www.shirtsenzo.nl/promotiekleding/