Up online
Image default
Media

Cd persen

Cd persen

Een cd persen is nog niet zo gemakkelijk. Allereerst heb je hier goede machines voor nodig die niet om de haverklap er de brui aan geven. Bij cddrukken.nl hoeft u niet bang te zijn dat iets dergelijks zal gebeuren. En mocht er toch eens een pers kapot gaan tijdens het cd persen, dan is er nog niets aan de hand. Wij hebben namelijk een grote hoeveelheid persen tot onze en dientengevolge tot uw beschikking. Cd persen was nog nooit zo gemakkelijk te realiseren mits u met ons in zee gaat. En elk beginnend bandje of beroemde band laat toch wel een keer een cd persen. Zeker als u nog aan het begin van uw carrière staat is het verstandig om zoveel mogelijk promotie te maken voor uw muziek en band. Dit kan ook op andere manieren door het digitaliseren van uw muziek. Daarmee kunt u het gaan verkopen via online aanbieders en webwinkels van muziekfiles zoals mp3, flac of ogg. Dit is zeker een verstandige manier om uw muziek te verkopen. Ook kan het via streamsites zoals Spotify. Voor een klein bedrag kunnen luisteraars dan terecht bij uw muziek. Toch is het veel leuker, zeker als echte fan, om iets in handen te kunnen houden. Een cd persen is dan ook nog altijd een goed idee. Zeker in deze tijd worden cd’s nog altijd goed verkocht. Een cd persen en verkopen is zelfs mogelijk via wederom het internet. Of in bekende platenwinkels, zou het niet ontzettend cool zijn als u daar binnenkort tussenstaat? Dat is toch de droom van iedere muzikant? Wacht daarom niet langer en breng snel eens een bezoek aan onze website. U zult hier ongetwijfeld versteld staan van de vele mogelijkheden die wij bieden op het gebied van cd persen. Dat is overigens niet ons enige bezigheid, ook voor dvd’s dupliceren, persen, drukken en ga zo maar door draaien wij onze hand niet om.

Cd persen? Geen enkel probleem

Het staat dan ook als een paal boven water dat cddrukken.nl van alle markten thuis is op het gebied van cd persen. Dat blijkt direct wanneer u onze website bekijkt. U ziet hier dat u te maken hebt met de voordeligste fabriek van de gehele Benelux als het aankomt op cd persen of drukken. Een cd persen lijkt op het eerste gezicht wellicht een grote uitgave, maar als u dit slim aanpakt dan valt dit meestal heel erg mee. Zo kopen wij altijd in het groot in. Wij hebben dus vele lege cd’s en dvd’s op voorraad liggen. Door het inkopen in bulk worden de aankoopprijzen ook lager en dat berekenen wij natuurlijk weer door naar de verkoopsprijzen naar onze klanten toe. Een cd persen doen wij natuurlijk ook niet met een machine. Dat zou een lang en tijdrovend karweitje zijn. We hebben een arsenaal aan apparatuur waardoor het cd persen binnen enkele dagen is afgerond. Zo ontvangt u altijd uw bestelling binnen twee weken. Daar durven we onze handen voor in het vuur te steken. Leest u maar eens verder en bekijk de recensies van tevreden klanten die ook het cd persen door ons hebben laten doen. Wellicht bent u nu zo overtuigend van ons vakwerk dat u direct over wilt gaan tot een, overigens geheel vrijblijvende, offerte. U geeft aan ons door:

  • het aantal liedjes
  • de oplage van het aantal cd’s
  • en of er nog andere dingen moeten gebeuren zoals het ontwerpen en drukken van het artwork

Dat laatste kunt u namelijk ook aan ons uitbesteden. Zo worden tegelijkertijd cd persen en het artwork voor u gemaakt en hoeft u niet bij twee verschillende fabrieken dit te laten doen. Er werken een hoop creatieve geesten in ons team die graag samen met u over het ontwerp willen nadenken. Maak het ze maar lekker moeilijk, ze houden wel van een uitdaging.

Neem gerust eens contact met ons op

Het moge duidelijk zijn, cd persen bij cddrukken.nl is de beste oplossing om dit te verwezenlijken. Neem alleen al eens een kijkje bij de referenties en het zal u niet ontvallen dat we samenwerken met hele grote bedrijven. Wij leveren dan ook altijd met de grootste snelheid en zekerheid. En uiteraard behouden wij onze eersteklas kwaliteit. Of het niet om een cd persen gaat, of een heleboel tegelijkertijd, wij werken zowel samen met particulieren als met grote organisaties. Daar doen wij niet moeilijk over. Dus wacht niet langer en ga snel over tot het maken van een offerte. Liever de kat uit de boom kijken? Geen punt, stel al uw vragen gerust via de mail of geef ons even een belletje. We zitten klaar om antwoord te geven op al uw prangende vragen. En of u nu uw eigen materiaal wilt laten drukken, of dit geheel uit handen wilt geven, wij staan dag en nacht voor u klaar. Uiteraard houden we u tijdens het proces steevast op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zo kunt u altijd direct ingrijpen als de veranderingen u niet zo bevallen of dat als u nog wensen hebt op het allerlaatste moment. Een cd persen kan een belangrijke moment in uw leven zijn. Dus u gaat natuurlijk alleen voor het beste van het beste. Wie weet zorgt dit wel voor die lang verwachte doorbraak en kunnen we u binnenkort live bewonderen bij bijvoorbeeld het bekende tv programma ‘de wereld draait door’ of op een muziekfestival. De cd-verkoop zal daarna zonder enige twijfel een succes worden!

Voor meer info : http://www.cddrukken.nl/

Gerelateerde artikelen

Ontdek radiostations in Australiƫ of Zweden

Nieuwe inwoners in Utopia

Doe het verslavende spelletje met de nummer 2048