Up online
Image default
Media

Doe het verslavende spelletje met de nummer 2048

2048 is de laatste hype op het gebied van puzzelen, het game is kosteloos te maken op je smartphone of via je populairste browser. let op wat je je op de hals haalt aangezien dit spelletje werkt zeer verslavend; op het moment dat je er een keer ermee gestart bent zul je niet snel meer kunnen stoppen. Deze numerieke puzzelgame laat zien parallellen met typen uit afdeling, doorde bijzondere mechanics onderscheidt het zich van de rest.

 

Hoe werkt 2048?

Op het moment dat je het spel gaat proberen in 2048 krijg je een grid voor je neus dat op gebouwd is uit vier keer vier oppervlakjes. Op deze zestien vlakken kan je een aantal nummers zien. de bedoeling is om deze nummers met elkaar te koppelen opdat je het nummer 2048 weet te behalen. Door middel van de pijltjestoetsen of de WASD knoppen van je keyboard kunnen de vlakjes op een eenvoudige wijze een kant op worden bewogen, wanneer je het speelt op je smarthphone schuif je met je vingertop over het scherm om deze actie uit te voeren. wanneer er twee vlakjes samen tegen de zijkant van het speelveld aankomen dan worden ze samengevoegd tot 1 vlakje met dubbele waarde. Op deze manier moet je proberen zo lang mogelijk door te gaan tot het moment dat je een blokje kunt maken van 2048 punten. Je kunt uiteraard gewoon als een gestoorde gek alle vlakjes alle richtingen op bewegen en ja je score zal oplopen, op deze manier gaat het niet lukken die 2048 punten te pakken omdat het niet hebben van vooropgezet plan.

 

Eenvoudig en uitdagend

Wanneer er geen opties meer zijn dan zal er steeds een nieuw vlakje bij komen tot het moment dat het spel over is. Het is van belang om een een goed plan te ontwikkelen tijdens het spelen, buiten het feit dat je goed moet kunnen rekenen, moet je opletten dat alle vlakjes bewegen richting de hoek waar je heen beweegt. Ondanks dat 2048 een eenvoudig design heeft en niet lastig lijkt om te spelen moet je flink je best doen om de verdacht eenvoudige manier van spelen je eigen te maken. Wanneer je de beruchte score van 2048 hebt getackeld kan er gewoon doorgespeeld worden om je highscore te zien verbeteren. Op het leaderboard kun je de behaalde score vergelijken met andere spelers, daarnaast is het grappig om onderling met je maten een extra highscore lijst bij te houden om te bepalen wie het beste is.

Conclusie

2048 is een bijzonder eenvoudig, maar zeer leuk spel. Helemaal wanneer je het onder maten speelt, want dan wil je extra graag winne. In het begin zal je waarschijnlijk zeer vlug dood zijn, maar wanneer je het doorhebt gaat het scoren van 10.000 gemakkelijk. En natuurlijk wanneer je mijn tips tot je neemt. Veel plezier!

Voor meer info : http://www.2048game.eu/

Gerelateerde artikelen

Ontdek radiostations in Australiƫ of Zweden

Nieuwe inwoners in Utopia

Cd persen