Up online
Image default
Wijn

Rode wijnglazen kunnen je helpen met vet verbranden.

Dit is misschien het mooiste nieuws dat je als wijnliefhebber hebt gehoord. Je hebt vanaf nu geen excuses meer om geen rode wijn te drinken want je kan vet verbranden met het drinken van rode wijn. In plaats van dure diëten kan je dus veel beter investeren in dure rode wijnglazen en een goede fles rode wijn. Combineer deze twee samen en je kan kilo’s met vet gaan verbranden. Maar hoe werkt dit wonderlijke dieet eigenlijk?

Wetenschappers ontdekken verband tussen vet verbranden en wijn drinken.

 

In Oregon State University hebben ze onderzoek gedaan tussen het verband met vet verbranden en rode wijn drinken uit luxe rode wijnglazen. Ze toonde aan dat de donkere wijndruiven invloed hebben op menselijke vet cellen. Druivenextract lijkt de groei van nieuwe vetcellen namelijk af te remmen. De levercellen worden gelijktijdig gestimuleerd om het vet sneller te verbranden. Overigens lijkt de hoeveelheid ellaginezuur in een wijnglas wel efficiënt te zijn voor het beste resultaat.

 

Luxe rode wijnen hebben sneller een hoog ellaginezuur gehalte.

 

Wetenschappers ontdekte dat als de rode wijnglazen gevuld werden met wijn dat gerijpt is op houten vaten sneller een hoog ellaginezuur gehalte hadden. Durf dus te investeren in een mooi wijnglas en een goede rode wijn en je zal het effect absoluut merken. Overigens moet je ook niet extreem veel rode wijn gaan drinken. In de wijn zitten ook natuurlijke suikers en die kunnen het gewichtverlies weer tegenspelen, waardoor je juist in gewicht aankomt. Wetenschappers gaan nog verder onderzoek doen over welke rode wijnen het beste werken en wat de invloed van rode wijnglazen precies is op het gewichtsverlies.

Voor meer info : http://www.rode-wijnglazenshop.nl