Up online
Image default
Winkelen

Luxe leren reistas kopen?

Reistassen zijn natuurlijk erg praktisch en comfortabel, maar tevens elegant en stijlvol. Er is geen enkele reden waarom u op reis zou moeten inboeten aan klasse.

De reistassen zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardig en soepel leer. Dit geeft de leren reistas een kwaliteitsvolle uitstraling die het door de jaren heen zal bewaren. U kiest best voor stijlvolle en tijdloze tassen waar u jaren plezier van zal hebben. Iedere tas heeft dankzij de behandeling van het leer een unieke look. Ze worden gemaakt van echt hoogwaardig leer dat gedurende de tijd alleen maar mooier wordt. U bent zeker dat u steeds onberispelijk en ambachtelijk vakwerk koopt.

De stevige handvatten en schouderriemen zorgen voor een optimaal draagcomfort. Ook het interieur van de tassen wordt perfect afgestemd op uw behoeften op reis met handige compartimenten en aparte zakken langs de buitenkant van de weekendtas. Alle reistassen hebben een extra wijde opening voor eenvoudig inpakken, een 100% katoenen voering en een stevige bodem om de inhoud van de tas te beschermen. Bij de productbeschrijving van elke reistas vindt u een uitgebreide beschrijving van de kenmerken van de tas.

U vindt reistassen in verschillende klassieke modellen en verschillende kleuren: zwart, bruin, cognac of bordeaux. De leren reistassen zijn met hun geraffineerde en kwaliteitsvolle uitstraling geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Leren reistassen zijn ideaal voor een korte citytrip of om op het vliegtuig mee te nemen als handbagage. De tassen zijn ook uitstekend te gebruiken als weekendtas of als stijlvol alternatief voor een sporttas.

Voor meer info : https://www.marington.nl/tassen/leren-reistassen/

Gerelateerde artikelen

Uw online platenzaak

een dagje gezellig Winkelen in Den-Haag

Openingstijden Gamma