Up online
Image default
Woning en Tuin

Badmeubels in verschillende stijlen

Badmeubels bestellen bij Van Heck

Ik heb een aantal maanden geleden prachtige badmeubels besteld bij Van Heck. Mijn vrouw en ik liepen al een tijd met het idee rond om de badkamer een nieuwe uitstraling te geven. We wilden vooral dat het rustiger zou worden. Het was niet een ontzettend drukke badkamer qua inrichting, maar overal lagen spullen zonder bestemming. De spullen kwamen dan weer in de slaapkamer te liggen en vervolgens hadden we ze nodig voor in de badkamer. De gel stond bijvoorbeeld in principe in de slaapkamer, maar aan het einde van de ochtend stond het potje gewoon weer onder de spiegel. Het was enigszins frustrerend en mijn vrouw wilde er verandering in brengen. Badmeubels werden de oplossing die we zochten.

Badmeubels in verschillende stijlen

We hadden al een badkamer bij Van Heck besteld. Toen we twee jaar geleden het huis kochten lieten we direct een prachtige landelijke badkamer in het sanitaire gedeelte van ons huis zetten. We wilden dan ook graag hetzelfde thema voor onze badmeubels. De Europese aanbieder van badkamers biedt echter meer thematisch opties:

 

Long Island Tower Cabinet!

Deze toren paste precies binnen onze badkamer, zonder dat het te druk werd in het sanitaire gedeelte van onze woning. Het was en is de perfecte oplossing voor ons. We bestelden ook direct een gigantische spiegel, zodat we lekker samen ons haar kunnen doen. Binnen een aantal dagen werden de badmeubels geleverd. Het resultaat is verbluffend en compleet tot tevredenheid van de gebruikers. Bedankt Van Heck!

Voor meer info : http://www.vanheckbadkamers.nl/badmeubels/