Een wandposter met jouw favoriete foto

Heb je nog niet gehoord van de nieuwe trend in gartendeko voor je tuin? Een wandposter voor in je tuin is het helemaal. Deze tuinposter gaat het hele jaar mee, valt onmiddellijk op en brengt kleur in je tuin, ook in de winter. Zo geniet je tegen een gering prijskaartje, met je wandposter, het hele jaar door van een kleurenpracht in je tuin.

Waar je vroeger enkel posters kon bestellen met een beperkt aantal afbeeldingen is dit op gartenposter.de geenszins het geval. Duizenden foto’s van gerenommeerde fotografen staan er op je te wachten. Wat je smaak ook is, je vindt er vast de perfecte afbeelding voor op je wandposter. Zo tover je je tuin in een mum van tijd om in het thema dat jij wil. Je wandposter komt perfect tot zijn recht op je donkere schutting maar ook je poolhouse krijgt er een heel andere uitstraling mee.

Vind je toch geen foto die je aanspreekt tussen het enorme aanbod, dan is dit geen probleem. Je kan ook je eigen foto, die je zelf doorstuurt op de tuinposter laten drukken. Zo heb je een volledige gepersonaliseerde wandposter in je tuin. Een wandposter waar ongetwijfeld over gesproken zal worden en helemaal bij je past.

 

Op maat van jouw wensen

De wandposter bestel je overigens ook tot op de centimeter nauwkeurig. Je bent dus niet gebonden aan vaste formaten waar je misschien moeilijk een plaatsje voor kan vinden in je tuin. Deze gartendeko past steeds perfect en komt zo het best tot zijn recht. Simpelweg de afmetingen ingeven op gartenposter.de en klaar. Binnen de week staan ze met je tuinposter voor je deur.

 

Bestel je wandposter bij de specialist

De hoogste kwaliteit, daar staat gartenposter.de al meer dan 10 jaar garant voor. Heldere kleuren, scherpe beelden en foto’s van topkwaliteit. Nee, drukken moet je ze niet leren bij gartenposter.de. Elke wandposter is dan ook een pareltje dat niet kan scheuren, tegen water kan en kleurvast is. Niet voor niets komen deze tuinposters met een garantie van 3 jaar op verkleuren. En is er toch een probleem, dan helpt de klantendienst je onmiddellijk verder.

Heel wat klanten hebben gartenposter.de al hun vertrouwen gegeven en hun wandposter er laten drukken. Neem eens een kijkje tussen de ontelbare voorbeelden op de site, je doet er ongetwijfeld inspiratie op voor jouw wandposter.

 

Je wandposter overal te monteren

Met maar liefst 8 bevestigingssystemen die makkelijk te monteren zijn past de wandposter in elke tuin.

Bestel vandaag nog je wandposter en geniet heel wat jaren van de sprankelende kleuren. Soms zijn trends ook perfect om te volgen.

 

Voor meer info : https://www.gartenposter.de/wandposter-xxl/

Tags: