Up online
Image default
Woning en Tuin

Geen enkel probleem met trapliften

Trapliften

Triwa trapliften heeft frequent aanbiedingen. Deze aanbiedingen wisselen regelmatig. Voor de actuele aanbieding trapliften kunt u op onze website www.triwatrapliften.nl kijken. Indien er vragen zijn over de aanbieding of over trapliften in het algemeen staan wij voor u klaar om die te beantwoorden.

Wilt u niet zoveel geld uitgeven? We hebben ook tweedehands trapliften uit voorraad leverbaar. De trapliften zijn nagekeken en de kwaliteit is gewaarborgd, alleen de prijs ligt veel lager. Het assortiment tweedehands trapliften wisselt, dus zoekt u een gebruikte traplift, neem dan even contact met ons op voor uw specifieke wensen. We helpen u graag.

Triwa trapliften heeft een aantal opritten in het assortiment zoals de drempel oploop. De drempel oploop is de ideale oprit bij alle geringe niveauverschillen die u moeilijkheden bezorgen in uw omgeving wanneer u minder valide bent of gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel. Voor het uiterlijk van de drempel oploop is een veelheid aan vormen en materialen leverbaar.

Bent u steeds minder mobiel, maar u wilt uw vrijheid behouden? Ga in dat geval naar Triwa Trapliften.

• We zijn professioneel en bijzonder geroutineerd

• We leveren u desgewenst oplossingen op maat

• Uw rekening is aftrekbaar voor de Fiscus

De doekbadlift is een compacte en ruimtebesparende badlift. Deze lift is naast de gewone badlift een aantrekkelijke optie wanneer u met meer mensen woont, want met een eenvoudige handeling verdwijnt het doek in het apparaat en is het bad vrij voor gewoon gebruik. U neemt plaats op het waterafstotende doek en met een eenvoudige druk op de knop wordt u kalm naar de bodem van het bad verplaatst en hijst de lift u daarna weer even makkelijk naar boven. Een unieke lift in het assortiment van Triwa trapliften is de therapielift. De therapielift wordt gebruikt als traplooptrainer. Deze lift kan in een vroeg stadium meehelpen aan herstel. Deze lift is aan beide zijden voorzien van een stevig en betrouwbaar hek en heeft naar voorkeur in hoogte verstelbare treden. Deze trainingslift is inklapbaar en met wieltjes verplaatsbaar.

Niets is ontspannender dan een verkwikkend bad. Maar indien u niet meer zelfstandig in en uit uw bad kunt komen, dan is het plezier er snel van af. Triwa trapliften levert ook uitstekende badliften. Een badlift is betrouwbaar en stevig in bad te plaatsen en heeft een draaibare zitting, waarmee u erg gemakkelijk in en uit bad stapt.

Triwa Trapliften staat voor u klaar wanneer het gaat om mooie trapliften. Neem direct contact met ons op.

Verschillen in niveaus geen enkel probleem met trapliften

Triwa trapliften weet het antwoord op uw probleem. U behoeft niet te verkassen, u kunt in uw eigen woning blijven, want trapliften zijn zo geinstalleerd en ze zijn er voor iedere trap. Rechte trappen, gebogen trappen, steile trappen, brede en smalle trappen. Er is voortdurend een oplossing te vinden, ook voor uw trap zijn trapliften te vinden.

U hebt wellicht behoefte aan een traplift buiten, om bijvoorbeeld makkelijk op uw balkon te komen. Triwa biedt een uitstekende kwaliteit trapliften voor buiten. De lift is bij alle weersomstandigheden in te zetten. De metalen onderdelen zijn gemaakt van aluminium en verzinkt staal, waardoor ze enorm weersbestendig zijn en alle kunststof onderdelen zijn hittebestendig en beschermd tegen Uv-straling.

Soms kan het gebeuren dat u door omstandigheden tijdelijk een traplift nodig heeft. Triwa geeft de optie om trapliften voor bepaalde tijd te huren. Van tevoren spreken we met u een bedrag af voor alle voorbereidingen, het installeren en het demonteren naderhand. Daarna betaalt u per maand een vast bedrag. Neemt u met ons contact op voor verdere info en het actuele aanbod.

De verschillende opritten die Triwa trapliften biedt, zijn geschikte oplossingen als u te maken heeft met drempels in en om het huis. Er zijn ook opritten leverbaar die u met name helpen om uw auto in te komen. We adviseren u met genoegen over de meest geschikte opritten in uw omstandigheden. De meest ruimtebesparende lift die leverbaar is, is onze Flex step compact. Dit type is in verschillende kleuren leverbaar en verder is het ontwerp naar wens aan te passen. Deze lift is zowel buiten als binnenshuis bruikbaar en kan functioneren als trap en als lift. De lift is gemakkelijk te gebruiken en bedienen en heeft een reeks aan veiligheidsfuncties.

Grote gebouwen waar liften gebruikt worden, zoals flats, bedrijfsruimtes of een appartementencomplex kunnen soms problemen hebben met de conventionele liften. Ook in deze situaties kunnen we trapliften te huur aanbieden voor tijdelijk gebruik. Neemt u contact op voor het actuele huuraanbod trapliften, dan kunnen wij ook u uit de brand helpen.

Laat Triwa Trapliften een goede oplossing met trapliften bedenken. Bel ons vandaag nog.

Goede oplossingen voor mobiliteitsproblemen

Triwa trapliften heeft frequent acties. Deze acties wisselen regelmatig. Voor de huidige aanbieding trapliften kunt u op onze site triwatrapliften.nl kijken. Indien er vragen zijn over de aanbieding of over trapliften in het algemeen staan we voor u klaar om die te beantwoorden.

Veel hulpmiddelen zijn fiscaal aftrekbaar. Dit geldt in ieder geval voor onze trapliften, maar tevens voor de door ons leverbare scootmobielen en rollators. Neemt u voor uw persoonlijke omstandigheden contact op met uw belastingadviseur. Het voordeel kan weleens flink oplopen. Bovendien kunt u met ons contactformulier wat meer belangrijke informatie aanvragen over de fiscale mogelijkheden van mobiliteits hulpmiddelen.

Onze onderneming kan u tevens bedienen indien u door obesitas begrensd bent in uw bewegingsvrijheid. Om u binnenskamers onafhankelijker te maken kunnen wij obesitas trapliften bieden. Met dit hulpmiddel helpen we u om weer makkelijk boven en beneden te kunnen komen. Wij geven u met onze trapliften een stukje zelfstandigheid terug.

Al onze producten zijn van een optimale kwaliteit en u kunt met gemak online een op maat offerte aanvragen. Wij zijn u uiteraard heel graag behulpzaam. Wij kunnen meestal in heel Nederland en Belgie uit voorraad leveren. Dus ook in uw persoonlijke omstandigheden kunnen wij vast en zeker snel een oplossing brengen.

Een prima oplossing bij een zeer smalle trap, is de ruimtebesparende sta-traplift. Deze trapliften zijn ook erg geschikt als u bijvoorbeeld moeilijk uw knieen kunt buigen. De sta-traplift die Triwa trapliften verkoopt is ook weer van de allerbeste kwaliteit en kan ook uw steile trap met scherpe bochten makkelijk aan.

Naast onze prima kwaliteit trapliften en verschillende andere liften, verkopen we ook diverse uitvoeringen scootmobielen en ook lichtgewicht rollators die gemakkelijk inklapbaar zijn. Ook gemakkelijk mee te nemen dus. U ziet het, we hebben een ruim aanbod aan hulpmiddelen beschikbaar om u te helpen uw autonomie te behouden.

Triwa Trapliften staat voor u klaar indien het gaat om betrouwbare trapliften. Neem vandaag nog met ons contact op.

Voor meer info : http://www.triwatrapliften.nl/

Gerelateerde artikelen

Hangmat

Jacuzzi onderhouden in de winter

Hoe onderhoud je een rietenkap?