Up online
Image default
Woning en Tuin

Kachels en haarden

HGB-Trading is uw vertrouwde adres voor onder andere rookkanalen, kachels en haarden. Van het gerenommeerde merk Warmfire leveren wij rookkanalen en alle denkbare accessoires, die u werkelijk van A tot Z assistentie kunnen bieden. De rookkanalen van HGB-Trading voldoen aan alle keurmerken en u krijgt maar liefst 25 jaar garantie op uw artikel. Lees hier meer over op de pagina over rookkanalen.

U kunt 24 uur per dag terecht in de webshop van HGB-Trading voor alle soorten rookkanalen, kachels en haarden. Orders voor rookkanalen, die vóór 11:00 uur worden geplaatst in onze webshop, worden de eerstvolgende werkdag bezorgd. Uiteraard kunt u ook fysiek terecht in onze showroom in Velserbroek. U wordt door onze medewerkers ontvangen en kunt, tijdens een kopje koffie of thee, worden voorzien van deskundig advies op maat over onze rookkanalen, kachels en haarden. Mocht u uw keuze gemaakt hebben kunt u uw rookkanaal direct meenemen uit het magazijn. Dit geldt ook voor onze kachels en haarden.

Kachels en haarden bestellen in onze webshop Alle kachels en haarden van HGB-Trading voldoen aan de universele en essentiële norm NEN-EN 13240:2001 voor ruimteverwarmingen die met een vaste brandstof worden gestookt. Alle kachels en haarden die u op deze website tegenkomt, worden direct uit voorraad geleverd. Voldoet de digitale showroom van onze kachels en haarden niet en wilt u ze kunnen aanraken? Bezoek onze vestiging in Velserbroek, waar u meer dan 100 verschillende kachels en haarden kunt bewonderen, voordat u overgaat tot aankoop. Bestellingen in de categorie kachels en haarden worden binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd.

Kachels in klassieke stijl

 

In onze collectie kachels en haarden vindt u de klassiek ogende gietijzeren kachels. In deze houtkachels zijn vaak de mooiste figuren verwerkt in het gietijzer, die u gevoelsmatig terugbrengen in de tijd en een warme familiaire sfeer met zich meebrengen. De sierlijke emaillelaag is een mooie finishing touch en extra bescherming. Van alle kachels en haarden geven de gietijzeren modellen een mooie balans tussen decoratie en functionaliteit. Gietijzeren kachels en haarden zijn slijtvast en bestand tegen corrosie, dankzij het aanzienlijke koolstofgehalte.

 

Bent u liefhebber van strak en modern? Bekijk ons ruime assortiment kachels en haarden, waar ook een aantal tijdloze gietijzeren kachels tussen staan. Van authentiek traditioneel tot eigentijds vrijzinnig!

 

Gietijzeren kachels en haarden

 

De kachels en haarden van HGB-Trading worden vervaardigd uit verschillende materialen. Het eerder genoemde gietijzer heeft een lange levensduur en is, ten opzichte van plaatstalen modellen, een sfeervol middelpunt voor uw familieavonden. Dit komt door de ongeëvenaarde stralingswarmte van dit product. Warmtestraling van kachels en haarden geeft onzichtbaar licht en verwarmt de voorwerpen waar het op straalt. Zo ook uw lichaam. De fysiologische kant van het verhaal: in uw huid stroomt circa een kwart van uw bloed, dat vervolgens de opgevangen warmte naar alle andere delen van uw lichaam voert.

 

Plaatstalen kachels en haarden

 

HGB-Trading heeft een enorme collectie kachels en haarden, niet alleen voor liefhebbers van traditionele gietijzeren houtkachels. Ook voor plaatstalen uitvoeringen bent u bij ons op het juiste adres. Plaatstalen kachels en haarden leveren convectiewarmte, waarmee u eenvoudig grotere oppervlakten kunt verwarmen. Tevens is het hoge rendement, oplopend tot wel 90%, een aantrekkelijk kenmerk van de plaatstalen modellen.

 

HGB-Trading

 

Onze specialisten staan u graag te woord over al uw vragen betreffende onze rookkanalen, kachels en haarden. Wilt u direct advies op maat, neem dan contact met ons op via de contactpagina op deze site. U kunt ook te allen tijde een bezoek brengen aan onze fysieke showroom in Velserbroek.

Voor meer info : http://www.hgb-trading.nl/houtkachels