Up online
Image default
Woning en Tuin

Kunstgras in alle soorten en maten

Kunstgras voor een mooi speelveld

Hebt u een nieuwe sportvereniging opgericht waarbij de nadruk op buitensport ligt? Dan is een mooi grasveld wel een belangrijk onderdeel van het sporten. Gras is een lastig natuurlijk product en daar dient men veel zorg voor te dragen. Goede voeding en onderhoud zijn erg belangrijk net als het veelvuldig maaien. Dat is wellicht een doorn in het oog van vele voorzitters. Om dit probleem simpel op te lossen is de aanleg van kunstgras wellicht een enorme uitkomst. Men hoeft met kunstgras nooit meer te maaien en onderhoud is ook een stuk eenvoudiger. Af en toe bestrooien met zand, uiteraard afhankelijk van het type kunstgras, en klaar is Kees.

Kunstgras in alle soorten en maten

Afhankelijk van het doeleinde zijn er nogal wat verschillende soorten kunstgras. Kort of lang gras. Zacht of wat stugger. Langer gras is juist erg handig voor voetballers terwijl kort kunstgras beter is voor korfbal en al helemaal voor hockey. Daardoor rolt de bal een stuk beter over het veld. Bij Vario hebt u de keuze uit al dit soort soorten. Wij leveren van het geweldige merk Royal Grass en hebben de volgende types van dit topproduct:

  • Elite
  • Silk
  • Ecosense
  • Velvet
  • Exclusive
  • Seda
  • en ook nog Satin dat erg geschikt is voor kinderen en voor balkons

Deze types zijn allen erg gebruiksvriendelijk en variëren in prijs tussen de 25 en 43 euro per vierkante meter.

Uw wens staat centraal

U leest het, wij zijn van alle markten thuis dus er zijn geen redenen meer om niet met ons in zee te gaan. Neem snel een kijkje op onze site en neem contact met ons op. U vindt op de site ons telefoonnummer en mailadres. Wij hebben een kunstgras showtuin in Lichtenvoorde, dus daar kunt u altijd het gras komen bekijken.

Voor meer info : http://www.vario-kunstgras.nl/