Up online
Image default
Woning en Tuin

Uponor flexibele leidingen en knelkoppelingen

Een organisatie welke is gespecialiseerd in producten en levering van diensten betreffende een huis verwarmen, koelen en/of installatiesystemen monteren. Ook binnen bedrijven levert het bedrijf bovengenoemde diensten en installatiewerkzaamheden. Omdat het installeren van flexibele leidingen met de knelkoppelingen van Uponor gebaseerd is op het eenvoudige principe van flexibiliteit en op snelkoppelingen wordt er op meerdere manieren tijd bespaart tijdens het werk met dit installatiemateriaal.

Installatie mogelijkheden
Wanneer het gaat om deze producten te installeren bij u thuis of binnen uw bedrijf, dan moet u denken aan drinkwaterinstallatie, een radiatoraansluiting en/of overige installaties met betrekking tot perslucht en gas. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van pers en buis. Uponor is gespecialiseerd in installaties met flexibele leidingsystemen en de medewerkers in dienst bieden een uitstekende service en verrichten werk op hoog niveau met een uitstekende kwaliteit die ook wordt geborgd met behulp van een kwaliteitsmanagementsysteem.

Duurzaam installatiemateriaal
Daarnaast is het ook mogelijk om overige installaties uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan de verwarming binnenshuis en/of koeling. Alle diensten die worden geleverd zijn veilig en betrouwbaar waarbij er ook rekening wordt gehouden met het gebruik van duurzame middelen. Uponor heeft met pers en buis een expertise in vloer, wand en plafondverwarming-koeling met de unieke en gepatenteerde flexibele leidingen en koppelingen.

Wanneer u juist bovengenoemde producten wilt terugzien binnen uw bedrijf, dan bieden wij u de mogelijkheid tot het leveren van de diensten zoals verwarming voor sport- en zwevende vloeren, industriële oppervlakte/koeling, grasmatverwarming of het sneeuw- en ijsvrij houden van diverse oppervlakten. Kortom, Uponor voelt zich op veel gebieden en markten thuis en biedt u een productkwaliteit van hoog niveau.

Voor meer info : http://www.sani-bouw.nl/installatiemateriaal/uponor