Up online
Image default
Woning en Tuin

Verhuurmakelaar Groningen

Opzoek naar een professionele makelaar die weet hoe uw huis het beste kan worden verhuurd? Dan bent u bij Huren in Groningen aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring met de Groningse verhuurmarkt kunnen wij u van informatie voorzien over onder andere huurprijs en huurder. Wij hebben ervaring met verschillende soorten van verhuur, waaronder kamerverhuur, verhuur aan expats en verhuur via de leegstandswet.

Kamerverhuur

Groningen is een van de populairste studentensteden van ons land: ongeveer een kwart van de 200.000 inwoners is student. Hierdoor is de vraag naar kamers zeer hoog en is de kans groot dat u snel een huurder vindt voor de kamer die u wilt verhuren.

Verhuur aan expats

Expats zijn werknemers uit het buitenland ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een buitenlands bedrijf. Zij genieten een hoog inkomen en hoge opleiding en hebben vaak een contract voor 1 tot 3 jaar. Hierdoor zijn zij opzoek naar tijdelijke huurwoningen in het duurdere segment. Na de verhuurperiode komt uw woning dus vrij voor onder andere eigen gebruik of een nieuwe verhuurperiode.

Verhuur via de leegstandswet

Als uw te koop staande woning voor langere tijd leeg staat is verhuur via de leegstandswet een goede optie! Uw woning blijft gewoon te koop en u heeft extra inkomsten uit de verhuur, bijvoorbeeld voor het dekken van dubbele lasten. Daarnaast heeft u minder kans op vandalisme omdat de woning niet leeg staat. Een leegstandswetvergunning is aan te vragen bij uw gemeente, u kunt direct een vergunning voor 5 jaar aanvragen.

Meer informatie over kamerverhuur, verhuur aan expats of verhuur via de leegstandswet? Neem contact op via info@hureningroningen.nl of bel 050 -76 00 585.

Voor meer info : http://www.hureningroningen.nl/verhuurmakelaar-groningen/