Uponline

Koop nu nieuwe betonplaten voor uw onderneming

Bij Beton Industrie kunt u nu tegen zeer scherpe prijzen nieuwe betonplaten aanschaffen. Deze betonplaten worden geleverd in verschillende maten en kunnen gebruikt worden voor een breed scala aan toepassingen. Als u op zoek bent naar nieuwe betonnen platen dan raden wij het dus aan om eens een kijkje te nemen op de website van dit bedrijf. U zult dan zien dat het zeer verstandig is om nu nieuwe platen aan te schaffen.

Toepassingen van betonplaten

Zoals gezegd kunnen de betonplaten van Beton Industrie voor een enorm breed scala aan toepassingen gebruikt worden. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal voor het verharden van uw terrein. Zo zakt u niet meer weg met uw tractor of auto in de modder. Maar u kunt ook denken aan het gebruik bij parkeerplaatsen of op industrieterreinen. Het is namelijk een relatief simpele manier van aanleggen van een terrein en kan dus erg snel gebeuren. Daarom is het ideaal voor een tijdelijke oplossing waar vee gewerkt wordt, bijvoorbeeld in de bouw. Zo krijgt u niet een grote modderpool. Door het feit dat u kunt kiezen voor verschillende toplagen op de betonplaten kunnen ze aangepast worden aan een specifiek toepassingsgebied. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een stroeve bovenkant voor doeleinden waar veel grip nodig is.

U kunt ook kiezen voor Stelcon platen

Als u specifiek op zoek bent naar betonplaten met een slijtlaag dan kunt u het beste de Stelcon Platen kopen. Deze worden geproduceerd volgens de KOMO richtlijnen en kunnen geleverd worden met en zonder stalen hoeken. Ook kunt u zelf kiezen of u hijsgaten in de platen wil en kunt u ook platen kiezen in verschillende kleuren. De Stelcon betonplaten zijn leverbaar in de volgende diktes:

  • 12 centimeter
  • 14 centimeter
  • 16 centimeter
  • 20 centimeter
  • 25 centimeter
Voor meer info : http://www.betonindustrienoordwijkerhout.nl/producten/betonplaten/

Tags: