Up online
Image default
Zakelijk

Thuisstore.com verkoop met succes Exclusief König Pilsner

Thuisstore.com verkoop met succes Exclusief König Pilsner (ook fusten). 

De Duitse Bittburger brouwerij groep (grooste brouwerij groep van DE) gaat met zijn parade paardje König Pilsener exclusief met de Hoofddorpse online mega winkel www.thuisstore.com de Nederlandse bier markt op. Hier koopt u het bier in zowel kratten als goedkope bierfusten. König Pilsener brouwerij in Duisburg brouwt al sinds het jaar 1858 een A-Kwaliteit Premium Pilsener dat in Duitsland een mega bier plas van ruim 750.000.000 liter bier per jaar afzet. König Pilsener is één van de grootste brouwerijen van Duitsland en is veel te vinden in de wat hoger segment Horeca zaken. Waaronder Marriot Hotels, NH Hotels, Hilton Hotels, grote voetbal stadions etc.

Vorig Jaar is er een proef start gemaakt via horeca en particulier leverancier bij een aantal Nederlandse Horeca bedrijven en met succes. Het aantal cafés en restaurants dat overgegaan is naar König is de dertig al gepasseerd. Onlangs is er in Zaandam op het drukste plein nog een Mega

Argentijns Steakhouse El Toro geopend met 128 zitplaatsen. De eigenaar; “Ik ben echt reuze blij dat ik via Thuisstore com met König bier in aanraking ben gekomen. Eerst was ik nog bang want het hele plein en de Damstraat in Zaandam heeft Heineken als tap bier. Ik wilde veel meer uitstraling en lekkerdere pils en dat heb ik ook gekregen. De klanten zijn razend enthousiast en ik krijg elke dag complimenten voor de bier keuze en de geweldige smaak. Ook het glaswerk ziet er echt prachtig uit en dat vinden de klanten ook belangrijk. Inmiddels verkoop ik ook Erdinger Weiss en König alcohol 0.0% en ook die bieren lopen als een trein. Ook vindt in de glazen, licht reklame en uitstraling van het bier geweldig. En niet in de laatste plaats de leverancier” aldus de eigenaar van El Toro Dhr. Balyk, die inmiddels ook zijn twee zaken in Zandvoort heeft omgebouwd naar Konig Pils op de tap.

Ook in Zandvoort aan Zee is een druk café overgegaan naar König pils op de tap. Inmiddels draait het daar ook als een trein en gaat de verkoop super.

Via Thuisstore de importeur van Nederland kan men meer informatie ontvangen betreffende mogelijkheden. “Wij leveren alle ondersteuning die je va neen brouwerij zou verwachten. Ook is het mogelijk financieringen te krijgen als de ondernemer met een goed plan komt. Konig heeft ook een zeer aantrekkelijke prijs van de fusten. Zo heb je als Horeca een exclusief biertje met volledige brouwerij ondersteuning voor een zeer mark conforme prijs”. Aldus de directeur van Thuisstore Mike Moore.

König pils is verkrijgbaar in fusten van 30 en 50 liter. Tap installaties in bruikleen op aanvraag en transparante nette prijzen. Neem nu contact met ons op voor de goedkoopste bier fusten.

Voor meer info : http://www.thuisstore.com