Bouwkundige keuring

Bouwkundige keuring

KeuringsHuis is centraal gelokaliseerd en landelijk operatief.

KeuringsHuis verzorgt objectieve bouwkundige keuringen voor de particuliere en zakelijke markt. U kunt bij ons terecht voor een bouwkundige keuring: aan- en verkoopkeuringen inclusief NHG-bladen, conditiemetingen, opleveringskeuringen en EPA-keuringen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor alle andere bouwkundige diensten.

Met onze bouwkundige achtergrond en verschillende onderzoeken met betrekking op de bestaande woningvoorraad hebben wij kennis opgebouwd om bouwkundige keuringen aan te kunnen bieden.  Deze onderzoeken stonden in dienst van een te ontwikkelen renovatiesysteem. Voor deze onderzoeken werd de huidige woningvoorraad grondig in kaart gebracht en alle voorkomende problemen in deze woningen.  Hiermee hebben wij kennis van potentiële problemen in uw vastgoed.

De voordelen van KeuringsHuis:

  • Na veel kennis opgedaan te hebben van de bestaande woningvoorraad hebben wij ons gespecialiseerd in bouwtechnische- en energetische keuringen

  • Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau

  • Wij bieden een betaalbare prijs voor een bouwkundige keuring

  • Wij staan voor snelle handeling en een goede communicatie naar de opdrachtgever

  • Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij KeuringsHuis terecht

  • Onafhankelijk advies over de bouwtechnische staat van uw woning

    Onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw woning

    KeuringsHuis geeft onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw woning. Zowel de particuliere als de zakelijke markt behoort tot onze doelgroep. Bij ons kunt u terecht voor verschillende type bouwkeuringen. Hieronder vallen bouwkundige keuringen inclusief NHG, conditiemetingen, opleveringskeuringen en EPA-keuringen. Hiernaast bieden wij ook overige bouwkundige diensten aan.

Voor meer info : http://www.keuringshuis.nl