Up online
Image default
Aanbiedingen

Een online cocktailworkshop bij Bar Company

Een online cocktail workshop is dé gelegenheid om toch samen te kunnen proosten. In een tijd met corona beperkingen heeft iedereen behoefte aan genoeg gezelligheid. Wilt u met uw collega’s , vrienden of sportvereniging het waar toch gezellig afsluiten? Dan is de online cocktailworkshop van Bar Company zeker iets voor u.

De online cocktail workshop boeken

Bij een online cocktail workshop van Bar Company hoef je alleen maar te kiezen welke cocktail(s) je wilt drinken bij de gelegenheid. Bar Company stelt vervolgens samen met cocktails per post de pakketjes samen. Alle dranken komen samen met de zorgvuldig geselecteerde garnering in een mooi doosje gewoon bij alle deelnemers door de brievenbus. De cocktails die worden aangeboden komen ook in alcohol vrije variant. Zo is er keuze genoeg voor iedereen. Benieuwd hoe je deze cocktail workshop kunt boeken? Surf dan even naar barcompany.nl/online-event. Hier vind je alles wat je moet weten. Ben je eruit, dan kun je hier ook je offerte aanvragen of wellicht gelijk een boeking doen!

Hoe ziet een workshop er uit? Bar Company verzorgt een online cocktailworkshop vanuit eigen professionele studio met meerdere camerastandpunten. Met de ervaren cocktailshakers van Bar Company kom je niet alleen te weten waaraan de perfecte cocktail moet voldoen. Naast de bereidingswijze komt ook de geschiedenis van de behandelde drank of cocktail aan bod. Waar liggen de roots van deze drank? Hoe kwam de cocktail tot zijn samenstelling? En welke bekende personen dronken deze cocktail het liefst? Kortom, alle feitjes komen aan bod. Als het moment daar is zorgt de cocktailshaker er voor dat er stap voor stap wordt toegewerkt naar de heerlijkste cocktails. Alle ingrediënten komen aan bod, zodat uw cocktail net zo goed zal gaan smaken als die van de shaker in de studio. De online cocktailworkshop is pas klaar als de cocktail er helemaal top uit ziet, een mooie garnering mag dan ook zeker niet ontbreken. Gelukkig stuurt Bar Company ook deze mee met het pakket van cocktails per post. Afsluitend is er ruimte om alle vragen te stellen aan de cocktailshaker, om even na te praten en is er natuurlijk ruimte voor een proostmoment!

https://barcompanykoffiemachines.nl