Up online
Image default
Aanbiedingen

Met deze facilitaire diensten creëer jij luxe

Met deze facilitaire diensten creëer jij luxe

Wil jij in jouw bedrijf graag luxe uitstralen? Dan is het erg belangrijk dat jij je facilitaire diensten goed op orde hebt. Deze dragen namelijk enorm bij aan dit luxe gevoel. Het kan lastig zijn om de tijd te vinden voor deze diensten. Daarom raden wij EW Facility aan: zij zijn specialisten op het gebied van elke facilitaire dienst. In deze blog zullen wij drie services van ze uitlichten. Lees dus snel verder!

Facility Host

Als jij ervoor kiest om een Facility Host aan te nemen voor jouw organisatie, krijg jij een aanspreekpunt voor al je facilitaire zaken. Deze host regelt alles in jouw bedrijf op het gebied van schoonmaak, service en overige facilitaire zaken. Het is handig om in jouw bedrijf een aanspreekpunt te hebben voor deze zaken, omdat ze er anders voor iedereen bij in schieten. Door de verantwoordelijkheid bij één iemand te leggen, weet jij zeker dat deze werkzaamheden correct worden uitgevoerd. De Facility Host zal in staat zijn om flexibel te werk te gaan, dus als er last-minute ergens een facilitaire dienst moet worden uitgevoerd, zal de host paraat staan.

Sanitaire supplies

Als jij in je bedrijf luxe wilt uitstralen, is het belangrijk dat jij sanitaire supplies op orde zijn. EW Facility zorgt hiervoor door deze overal in jouw bedrijf aan te brengen. Voorbeelden van deze supplies zijn zeepdispensers en blowers bij wastafels, zeepjes bij ruimtes waar dit handig is en desinfectiezuilen bij drukke plekken. Zo zorg jij ervoor dat iedereen in je bedrijf de hygiëne waarborgt. 

Hospitality Factor

EW’s Hospitality Factor is niet zo zeer een facilitaire dienst, maar is wel een dienst die bijdraagt aan het algemene luxegevoel binnen jouw bedrijf. De Hospitality Factor van EW zit hem in de wijze waarop EW’s medewerkers hun werk uitvoeren. Dit doen ze namelijk met een lach, waardoor ze een visitekaartje voor jullie bedrijf zullen zijn. De medewerkers van EW zullen een proactieve werkhouding hebben, en zullen ook graag de tijd nemen om jouw werknemers in te lichten over bepaalde facilitaire processen. EW Facility draagt dus niet alleen bij aan de hygiëne binnen jouw bedrijf, maar ook aan het algemene luxegevoel.