Up online
Image default
Aanbiedingen

Mezzanines: in drie stappen extra opslagruimte voor jouw bedrijf

Mezzanines: in drie stappen extra opslagruimte voor jouw bedrijf

Als jouw bedrijf moeite heeft met ruimte vinden voor de opslag van de producten, is een mezzanine de perfecte oplossing voor jou. Mezzanines zijn vloeren die je kan installeren tussen twee bestaande etages, waardoor jij als het ware een extra verdieping creëert in jouw bedrijfspand. Nolte Mezzanine is een specialist op het gebied van het aanbrengen van mezzanines. In deze blog gaan zullen we je uitleggen hoe jij in drie stappen de perfecte mezzanine voor jouw bedrijfspand hebt.

Stap 1: Contact opnemen

De eerste stap die jij moet ondernemen om een mezzanine in jouw bedrijfspand te krijgen, is contact opnemen met Nolte Mezzanine. Zij helpen jou graag met de ontwikkeling van de perfecte mezzanine, maar hiervoor hebben zij wel eerst wat informatie nodig. Zo moet Nolte Mezzanine weten hoe groot de vloer moet worden, maar ook welke huisstijl jouw bedrijf hanteert. Je wil natuurlijk niet dat de vloer op een negatieve manier opvalt in jouw bedrijfspand. 

Het is slim om voordat je contact opneemt met Nolte Mezzanine, je al iets in te lezen. Op de website van Nolte is veel informatie gegeven over mezzanines. Zo weet jij al ongeveer welke vragen je kunt verwachten, en zul je hier makkelijker antwoord op kunnen geven.

Stap 2: Ontwikkeling

Nadat jij al je eisen hebt doorgegeven, is de volgende stap erg logisch: de mezzanine wordt voor jou ontwikkeld. Nolte Mezzanine zorgt ervoor dat de vloer volledig aan jouw wensen voldoet, en natuurlijk dat deze wordt ontworpen om succesvol te functioneren. Nolte Mezzanine levert de mezzanines als bouwpakket, die samen komen met duidelijke instructies.

Stap 3: De installatie 

Nu jij je mezzanine hebt ontvangen, is het tijd om deze te installeren. Aangezien deze als bouwpakket geleverd worden, kan jij zelf bepalen wanneer je dit doet. Dit biedt ook de mogelijkheid om hem af te bouwen wanneer de mezzanine in de weg gaat staan, of om hem uit te breiden wanneer je nog steeds ruimtetekort houdt. De installatie kan je op twee manieren uitvoeren:

  1. Je installeert de mezzanine zelf. Wegens de duidelijke instructies van Nolte Mezzanine is dit een goede mogelijkheid. Als jij een beetje handig bent, of een paar handige werknemers in dienst hebt, moet het zeker lukken om de mezzanine zelf te installeren.

  2. Nolte Mezzanine doet de installatie voor jou. Als jij weinig vertrouwen hebt in jezelf bij deze installatie, is het een goede optie om Nolte Mezzanine deze installatie voor je te laten doen. Bij de levering zal een monteur, of meerdere monteurs mee komen. Zij zullen de installatie voor je uitvoeren, en hem ook afbreken wanneer dit jouw wens is. 

Klaar voor gebruik!

Jouw mezzanine staat nu! Het enige wat nu nog gedaan moet worden is de mezzanine vullen met producten, zodat deze ook daadwerkelijk als opslagruimte kan functioneren.