Up online
Image default
Auto

Ondernemen en luxe combineren

zakelijk leasen zzp en dacia dokker lease 

In een luxe bedrijfsauto is het gemakkelijk om uit te stralen dat je een succesvolle zelfstandig ondernemer bent. Als je een eigen auto kunt betalen, lijkt het namelijk alsof je je zaakjes goed voor elkaar hebt. Je kunt dit ook bereiken door een auto te leasen. Dit is een stuk vriendelijker voor je portemonnee en je rijdt toch in een nieuwe, luxe auto. Zakelijk leasen zzp is geschikt voor elke zelfstandig ondernemer. Er is voor iedereen wel een geschikte leaseauto te vinden, ook met een klein budget. Zelfs dan kun je een leaseauto vinden die naast praktisch ook nog mooi is.

Typen leaseauto’s

Je kunt kiezen uit vele typen auto’s, en dat is ook zo als je een auto gaat leasen. Zo zijn er de sportieve modellen, gezinsauto’s, hypermoderne auto’s, et cetera. Veel zelfstandig ondernemers hebben veel laadruimte nodig in de auto. Ook dat is natuurlijk mogelijk, kies bijvoorbeeld een Dacia Dokker lease. Deze auto heeft gigantisch veel laadruimte. Ook is er bij deze auto goed gelet op de vormgeving, wat het tot een strakke, moderne auto maakt. Zo heb je toch alles wat je nodig hebt in een bedrijfsauto, zonder je meteen te hoeven keren tot oude busjes die hun beste tijd allang hebben gehad.

Onderhoud zit erbij in

Als je een auto gaat leasen, moet je bij de leasemaatschappij een garantie afsluiten. Dit kost wat extra geld, maar dat is het dubbel en dwars waard. Onder die garantie valt namelijk ook het vaste onderhoud, zoals een grote beurt en het verwisselen van banden. Zelfs als je per ongeluk tegen een paaltje op botst, wordt de deuk gemaakt zonder dat het je extra geld kost! Zo weet je dus zeker dat je nooit meer onverwachte kosten hebt aan je auto, wat als zelfstandig ondernemer een mooie bijkomstigheid is.

Voor meer info : https://www.zakelijkleasenzzp.nl/