Up online
Image default
Dienstverlening

Bescherm uw auto met glascoating!

Bent u al bekend met het begrip glascoating? Nee? In deze blog zal ik u hier het een en ander over vertellen, bijvoorbeeld wat de voordelen hiervan zijn en waar u glascoating kan laten doen bij uw auto. Voor degene die nog niet weten wat glascoating precies inhoudt, het doel van glascoating is het beschermen van de laklaag van de auto tegen allerlei dingen. Bij Le Duc Detail & Styling wordt Ceramic Pro glascoating gebruikt, deze soort biedt bescherming tegen veel verschillende soorten dingen en is ook op veel verschillende soorten materiaal bruikbaar. Zo kunt u Ceramic Pro gebruiken op verschillende oppervlakten van materialen als aluminium, kunststof en verf, maar ook op glas textiel en leer. Bij Le Duc Detail & Styling kunt u degelijk vakmanschap verwachten, zo hebben zij alle benodigde certificaten om Ceramic Pro diensten te kunnen leveren en volgens ze jaarlijks trainingen om de vaardigheden te behouden en aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen.

Waartegen beschermt glascoating?

Glascoating van Ceramic Pro beschermt, zoals in de bovenstaande alinea aangeven, tegen veel verschillende soorten dingen. Om u iets meer duidelijkheid te geven benoem ik alles hier. Zo wordt er bijvoorbeeld bescherming geboden tegen krassen, warmte, straling van te veel zonlicht, veel soorten chemicaliën, maar glascoating beschermt zelfs tegen graffiti. De eigenschappen die water afstoten steken met kop en schouder uit boven alle andere aanbieders in Nederland, de beoordelingen van klanten zijn het beste bij Le Duc Detail & Styling. Er zijn namelijk nog veel meer voordelen van een glascoating behandeling bij Le Duc Detail & Styling. De auto krijgt namelijk een permanente bescherming tegen hitte, Uv-straling, oxidatie, chemicaliën, graffiti en is tevens waarde afstotend, ondanks deze bescherming brengt de Ceramic Pro een prachtige glans met zich mee, waardoor uw auto er prachtig uit komt te zien. De glascoating is niet van de auto af te wassen en is de beste oplossing als u uw auto voor een langere periode wil beschermen.

Meer informatie?

Ik snap dat glascoating voor u erg interessant klinkt nadat u deze blog gelezen heeft, neem daarom eens contact op met Le Duc Detail & Styling. De medewerkers kunnen alle vragen beantwoorden en u tevens meer informatie geven over de prijzen en mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op de website leducdetailstyling.nl.

Voor meer info :