Up online
Image default
Dienstverlening

Oefentherapie Mensendieck Amstelveen helpt u verder!

Oefentherapie Mensendieck Amstelveen helpt u bij (spier)pijnklachten door de pijn bij de bron aan te pakken. Om dit op een zo effectief mogelijke wijze te doen komen wij bij u langs op locatie, bij u thuis of op uw werk. Het doel hiervan is om erachter te komen welke bewegingen de pijn en de klachten aanwakkeren of veroorzaken. Er wordt vervolgens samen met u een behandelplan opgesteld.

Oefentherapie Mensendieck Amstelveen

Wij zijn van mening dat iedereen op een pijnvrije, ontspannen manier kan leren bewegen en kijken het liefst naar het beweeggedrag in zijn meest complete vorm. Wanneer u pijn heeft is het belangrijk de pijn te lokaliseren en bij de kern aan te pakken. Wij streven ernaar de pijn te verminderen, maar het liefst zien we de pijn natuurlijk geheel verdwijnen.

Om erachter te komen waar de kern van de pijn zich bevindt is het belangrijk om te kijken wanneer en bij welke specifieke bewegingen de pijn opspeelt. We kijken daarvoor ook naar de situatie waarin u zich bevindt wanneer u de pijn het meest ervaart. Heeft u klachten tijdens het uitvoeren van uw werk, dan komen we daar bij u langs. Spelen de klachten echter op bij dagelijkse werkzaamheden binnenshuis? Dan komen we graag bij u thuis langs. Wij werken in Amstelveen en omstreken.

Wilt u liever behandeld worden in onze praktijk? Dat kan! Wij werken vanuit onze praktijk te Amstelveen. Vanuit hier verzorgen wij ook groepslessen op het gebied van rugklachten, ontspanning of zwangerschap. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op!

Wanneer u gezien wilt worden door Oefentherapie Mensendieck Amstelveen kunt u contact opnemen voor een intakegesprek. Hierin proberen we een anamnese af te nemen van de klachten om deze al zo ver mogelijk te analyseren en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit intakegesprek is geheel kosteloos.

Als u besluit zich door ons te willen laten behandelen stellen we, in samenspraak met u als patiënt, een behandelplan op. U bepaalt zelf hoe lang u bij ons in therapie wilt en welke doelstellingen u wenst te behalen.

Op onze website vindt u een contactformulier. Wanneer u deze invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken.

Voor meer info :