Up online
Image default
Dienstverlening

Opslagruimte voor uw goederen in Rotterdam

U zoekt een opslagruimte in Rotterdam? Dan bent u bij ons, van Opslagmarkt.nl, aan het juiste adres! U zult het vast weleens gedacht hebben: ik heb meer ruimte nodig voor mijn spullen. Dat is niet gek, want meer dan de helft van de Nederlandse huishoudens geeft aan te kampen met ruimtegebrek als het gaat om bijvoorbeeld het huisvesten van delen van de inboedel of de opslag van goederen. Bij ons vindt u gemakkelijk een overzichtelijk aanbod van opslagruimtes in en rondom Rotterdam.

Waar vind ik opslagruimte in Rotterdam?

Er zijn relatief veel bedrijven die opslagruimtes aanbieden. Denk aan bijvoorbeeld garageboxen, stallingen of hobbyruimtes die bedrijven leeg hebben staan en waarin u uw goederen of delen van uw inboedel kwijt kunt. Naast bedrijven die deze dienst aanbieden, zijn er natuurlijk ook veel particulieren die ruimte over hebben en deze aanbieden voor opslag. Op onze website komen zowel particulieren als bedrijven die opslagruimte aanbieden, samen in een overzichtelijk aanbod.

Het is heel simpel: u vult uw postcode en woonplaats in en onze website zoekt een opslagruimte het dichtst bij u in de buurt. Middels het aanvragen van offertes en het bekijken van beoordelingen vergelijkt u vervolgens zelf de prijzen en kwaliteit van het aanbod en kiest u de opslagruimte die het beste bij u en uw goederen past.

Wanneer u een opslagruimte heeft gevonden die u aanspreekt, kunt u deze reserveren. U betaalt pas wanneer u daadwerkelijk een reservering heeft geplaatst.

Zelf opslagruimte aanbieden?

Wanneer u een leegstaande ruimte heeft die u niet van plan bent te gaan gebruiken, kan het verhuren van deze ruimte voor u voordelig zijn. Via Opslagmarkt kunt u zichzelf gemakkelijk aanmelden. U vult uw contactgegevens en NAW-gegevens in en stuurt deze naar ons op: u ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Wanneer uw aanvraag is behandeld kunnen potentiële huurders rechtstreeks en gratis contact met u, als verhuurder, opnemen om een offerte aan te vragen. U communiceert rechtstreeks met potentiële huurders en bepaalt dus helemaal zelf aan wie u uw leegstaande ruimte verhuurt. De huurder kan zijn spullen kwijt, en u verdient iets bij: een win-win situatie dus!

Voor meer info :