Up online
Image default
Beauty en verzorging

Review ooglidcorrectie bij ooglift.nl

Mijn naam is Sarah en dit is mijn review over de ooglidcorrectie bij ooglift.nl. Een paar jaar geleden kreeg ik problemen met hangende oogleden. In het begin moest ik enorm wennen, dit was namelijk niet super mooi. Toch was dit voor mij nog geen reden om hier verandering in te brengen. Totdat het moment kwam dat ik er echt last van begon te krijgen. Bijvoorbeeld met het openen van mijn ogen in de ochtend. Het werd lastiger toen ik overdag mijn hoofd naar achteren moest buigen om dingen te kunnen zien. Ik begon hoofdpijn te krijgen en enorm veel nekpijn. Het is vermoeiend om zoveel last te hebben van je hoofd. Helaas werd het niet beter en ben ik naar de dokter gegaan. Die stelde voor om een ooglidcorrectie te overwegen.

Ooglidcorrectie vanwege de dokter

Toen ben ik mijzelf in gaan lezen. Wat houdt het in, wat kost het en wat wordt er vergoed? Al vrij snel kwam ik bij ooglift.nl. Ze gaven aan dat als er een medische reden voor is dit wel voor een groot deel vergoed kan worden. Ook kon ik vrij duidelijk op de website vinden hoe alles in z’n werk gaat. Het gaat om een bedrag van ongeveer 800 euro en je begint met een intake gesprek. Dit deed ik en ik ging in gesprek. Alles werd uitgebreid uitgelegd en er werd een afspraak gemaakt. De behandeling viel erg mee. Het was niet pijnlijk.

Na de behandeling

Na de behandeling heb ik een aantal weken moeten rustig. Mijn ogen moesten natuurlijk wennen. Ik kon hierdoor nog niet meteen inschatten of het was gelukt. Na twee weken begon ik te merken dat het verschil enorm is. Ik kan weer normaal uit mijn ogen kijken. Ik ben erg tevreden met de service van ooglift.nl. Zij hebben mij enorm op weg geholpen. Plastische chirurgie lijkt soms een beetje een taboe, maar sommige mensen hebben het echt nodig. Ik kan het daarom erg aanbevelen. Ik weet natuurlijk niet hoe de concurrenten zijn, maar de prijs en de service was uitstekend. Als je hiervoor wilt kiezen, zorg wel dat je even uitzoekt wat de verzekering dekt.

Voor meer info :