Up online
Image default
Beauty en verzorging

Bellapiere mineral make up | Ontdek het nu!

Het beste van Minerale Make-Up

Neem uw eerste stap naar een natuurlijke, veilige en gezonde schoonheidsroutine met minerale cosmetica van Bellápierre. Bellápierre biedt het volledige scala aan minerale make-up en huidverzorging waar u van droomt, en zorgt ervoor dat u eruit ziet en aanvoelt als een godin. Met 100% natuurlijke minerale cosmetica in het hele assortiment ziet uw huid er niet alleen geweldig uit, hij voelt ook geweldig! Dit nieuwe concept in minerale make-up wordt het meest dominante en gewilde product in de markt voor minerale cosmetica in de komende jaren. De eerste is de kwaliteit die hedendaagse slimme consumenten eisen, niet alleen de veiligheid van natuurlijke minerale cosmeticaproducten, maar ook de slimme uitstraling die alleen hoogwaardige natuurlijke minerale make-upproducten kunnen schenken.

Onze basale en meest fundamentele missie is het ontwikkelen, produceren en verkopen van natuurlijke minerale make-upproducten van de hoogste kwaliteit, terwijl we een serviceniveau leveren dat veel beter is dan dat van onze concurrenten. Bellápierre biedt het beste gamma minerale cosmetica dat beschikbaar is en omvat elk mineraal make-upproduct dat u nodig hebt. Van onze bestverkopende Mineral Foundation, Mineral Bronzers en Blushes, Mineral Eye Shadow en Mineral Lipsticks tot mixproducten en kwasten van professionele kwaliteit, waardoor de optie om Bellápierre te gebruiken de natuurlijke en voor de hand liggende keuze is.

Natuurlijke ingrediënten Bellápierre make up

De ingrediënten van onze minerale cosmetica spreken alle huidtypen en tonen aan, verbeteren uw huid bij elk gebruik en zorgen elke keer weer voor een onberispelijke afwerking. Van de basis van uw huidverzorging tot de laatste zwaai van uw mascara, de Bellápierre minerale cosmetica-lijn verbetert uw natuurlijke schoonheid en creëert een altijd jeugdige uitstraling en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Onze parabenenvrije huidverzorging “Bellapierre PRECIOUS Skincare” maakt gebruik van Dode Zeezout en plantaardige producten voor een natuurlijk huidverzorgingsgamma dat alles biedt wat u nodig heeft voor een zachtere, schonere, jeugdigere huid. Elke collectie is gericht op een andere huidbehoefte en is samengesteld met ingrediënten van de hoogste kwaliteit die bij het eerste gebruik een volledig ouderwetse huidtherapie zullen bieden. Hetzelfde als onze minerale cosmetica; al onze huidverzorgingsproducten zijn geformuleerd in de Verenigde Staten, in door de FDA goedgekeurde laboratoria, zijn niet getest op dieren en zijn veilig voor alle huidtypes.

Dit unieke, professionele assortiment minerale cosmetica biedt een lang aanvoelende, hypoallergene, innovatieve benadering van uw schoonheidsverzorging en biedt variatie, eenvoud en zuiverheid met zijn veelzijdige, veelzijdige natuurlijke minerale make-upproducten. Met een product voor elke behoefte, evenals producten die veel kunnen bevatten, is onze minerale make-up alles wat u nodig hebt in één productgamma.

Pure Mineral Foundation

Onze Pure Mineral Foundation is een alles-in-één product dat de volledige dekking biedt van foundation, concealer en uithardingspoeder met SPF 15+. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde borstels voor elke toepassing, creëert onze minerale foundation alle dekking die u nodig hebt, terwijl u uw natuurlijke huidtint benadrukt, afscheid neemt van ongelijke make-up en hallo tegen minerale foundation! Naast dat het een alles-in-één poederproduct is, kan onze bellapierre minerale foundation ook worden gemengd met onze natuurlijke gezichtscrème om een vloeibaar mineraal fundament te creëren.

Gebruik voor een compleet mineraal make-up pakket onze minerale oogschaduw of glanspoeders zoals we ze voor meerdere cosmetische toepassingen noemen door ze te combineren met onze mengproducten. Niet alleen is dit verbazingwekkende mineraal make-upproduct een oogschaduw, het is een eyeliner, een mascara, een lipkleur, een nagellak, een blos en een body shimmer / highlight in een groot aantal natuurlijke gratis minerale cosmetica-kleuren.

Natural Health & Beauty Award voor het beste make up

Erkend met de ‘Natural Health & Beauty Award’ van 2008, 2009, 2014 en 2016 voor uitmuntendheid, biedt Bellápierre volledige instructievideo’s over ons aanbod minerale cosmetica, zodat u er altijd op uw best uitziet als u de deur uit stapt. Zonder vouwen, vervaging, klonten of uitstrijkjes en de eenmaal daagse applicatie minerale make-up kopen om er natuurlijk en mooi uit te zien, ongeacht hoe laat het is.

Koop nu minerale make-up! Met het gemak van onze online winkel kunt u uw natuurlijke cosmetische mineraalproducten uit ons complete assortiment kiezen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om voor je huid te zorgen terwijl je er mooi uitziet, onze minerale cosmetica zal het begin zijn van een nieuwe, meer zelfverzekerde persoon. Je huid zal je bedanken!

https://www.lovelylabel.nl/