Up online
Image default
Dienstverlening

Een letselschadeadvocaat met een uitstekende staat van dienst

Thomas van Dijk heeft een zeer goede reputatie als letselschadeadvocaat voor Den Haag en omstreken. Zijn klanten komen uit de Hofstad, maar ook uit Wassenaar, Alphen aan den Rijn, Rijswijk, Leiden en Noordwijk. En laten we Zoetermeer niet vergeten, de stad waar van Dijk zijn kantoor heeft. Mr. van Dijk werd ruim 25 jaar geleden beëdigd als advocaat. Na een succesvolle carrière in de verzekeringswereld besloot hij zich te specialiseren op het gebied van personenschade. Hieronder vallen overlijdensschade en letselschade verkeersongeval, bedrijfsongeluk, medische fouten et cetera. Veel ervaring heeft van Dijk ook met whiplash schadevergoeding zaken.

Overlijdensschade

Overlijdensschade ontstaat als gevolg van het overlijden van iemand. Stel een dochter is ingetrokken bij haar moeder die niet meer goed voor zichzelf kan zorgen. Door een noodlottig verkeersongeval komt de dochter te overlijden en staat de moeder er in principe alleen voor. Zij moet voortaan terugvallen op thuiszorgmedewerkers die de taken uitvoeren die haar dochter altijd deed. De moeder wordt op kosten gejaagd en kan overlijdensschade claimen bij de tegenpartij, de veroorzaker van het ongeluk. Overlijdensschade kan ook ontstaan na een moord of een medische fout. De schade betreft vrijwel altijd misgelopen geld dat verband houdt met levensonderhoud. Ook begrafenis- / crematiekosten kunnen geclaimd worden, met als voorwaarde dat die niet gedekt worden door een verzekering. Bij overlijdensschade gaat het dus om financiële compensatie voor de nabestaande(n).

Deskundige letselschade advocaat

Thomas van Dijk staat individuen bij, maar is in het verleden ook betrokken geweest bij grote zaken waarbij door groepen mensen geprocedeerd wordt. We noemen de Schipholbrand, het ongeluk met het Herculesvliegtuig en de Bijlmerramp. Tussen alle zaken door vindt van Dijk de tijd om te doceren en publiceren over personenschade. Bij mr. van Dijk staat deskundigheid altijd op nummer 1. En omdat niemand alle wijsheid in pacht heeft, werkt hij nauw samen met medisch adviseurs, actuarieel rekenaars, arbeidsdeskundigen en ARBO specialisten. Op www.letselschadeadvocaatvandijk.nl lezen we: “ (…) Kennis is alles. Om een zaak te kunnen winnen is kennis van het recht maar ook van alle relevante omstandigheden van het specifieke geval allesbepalend. (…) Elke zaak wordt voorbereid alsof direct een gerechtelijke procedure wordt gestart. Waarom? Om de kans op een snel en goed resultaat zo groot mogelijk te maken. (…) ”

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/