Up online
Image default
Dienstverlening

Slot kapot?

Het komt vaak voor dat het slot van woningen kapot gaat. Wat er vaak gebeurt, is dat de sleutel in het slot afbreekt. Dit komt doordat het slot in de meeste gevallen niet onderhouden is. Een slot gaat namelijk slijten en werkt dan steeds minder goed. In de wintermaanden gaat het nog eens vriezen en dan breekt de sleutel vaak af in het slot.

In de winter is het ook nog eens veel erger om buitengesloten te zijn. Het is namelijk heel koud buiten en je wil zo snel mogelijk naar binnen. Als je een kapotte slot hebt ziet er niks anders op dan een slotenmaker Den Haag te bellen. Een slotenmaker Den Haag kan de deur namelijk openmaken en in de meeste gevallen het slot repareren.

Als een slotenmaker Den Haag de sleutel kan verwijderen kan het slot nog blijven werken. Wat er dan vaak gebeurd is dat de slotenmaker er wat olie in doet zodat het weer soepel gaat draaien. Als het slot niet gerepareerd kan worden zal de slotenmaker Den Haag het slot moeten vervangen. Je hebt dan de keuze uit een aantal verschillende sloten dat een slotenmaker Den Haag meteen kan installeren op de deur.

Voor meer info :