Up online
Image default
Woning en Tuin

Travertin vloer reinigen

Een travertin vloer is heel mooi en kan heel lang mee gaan als je het goed onderhoud. Een travertin vloer kan makkelijk duizenden jaren mee gaan als het regelmatig onderhouden word en als het travertin vloer reinigen op de juiste manier gebeurd.

Romeinse bouwwerken

Veel Romeinse bouwwerken zijn van travertin gemaakt. Het is een kalksteen dat door de Romeinse werd gemijnd. De Romeinen hebben travertin zelfs in Nederland nog gemijnd. Wat nu Limburg is en daar word travertin nog steeds gemijnd. Een van de bekendste bouwwerken van de Romeinen is het Colosseum dat vandaag de dag nog steeds in Rome staat. Deze bouwwerk staat inmiddels al duizenden jaren en gaat waarschijnlijk nog duizenden jaren mee.

Travertin vloer reinigen

Een travertin vloer kan dan ook levenslang mee gaan. Je moet het wel goed onderhouden en travertin vloer reinigen is hier een belangrijk onderdeel van. Je moet het travertin vloer reinigen wel op de juiste wijze doen, zodat je het vloer niet beschadigd. Je kunt een travertin vloer reinigen dan ook niet met de gewone schoonmaakmiddelen doen. Voor travertin vloer reinigen zijn er speciale reinigingsmiddelen verkrijgbaar.

Op de onderstaande websites kun je meer lezen over hoe je het travertin vloer reinigen moet aanpakken.

Voor meer info :